To je to što me zanima!

Sustigle su je godine: Sharon Stone (59) opustila se na plaži

Paparazzi su snimili Sharon u društvu prijateljica na floridskoj plaži. Glumica je uživala u suncu i druženju te je pokazala svoje, još uvijek, vitko tijelo. Ipak, neke znakove starosti nije mogla prikriti
Vidi originalni članak

Sharon Stone proslavila se u 'Sirovim strastima'. Jedna od najseksi scena u filmskoj povijesti desetljećima golica maštu muškaraca, a glumica i dalje nosi status seks simbola.

Paparazzi su snimili Sharon u društvu prijateljica na floridskoj plaži. Glumica je uživala u suncu i druženju te je pokazala svoje, još uvijek, vitko tijelo. Ipak, neke znakove starosti nije mogla prikriti.

Inače, Sharon za razliku od svojih kolegica, nije pobornica estetske kirurgije te je nekoliko puta rekla da nikad ne bi otišla pod nož. Ona liniju radije održava redovitom tjelovježbom i zdravom prehranom.

Nedavno je sudjelovala na panelu na temu psihičkog zdravlja žena, a za tu prigodu odjenula je kratku haljinicu i na trenutak podsjetila na slavnu scenu iz 'Sirovih strasti'.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Johndenver 08.11.2017.

    Ja ću ju zategnuti..upregnuti..i izmasirati

  • roundtrain 07.11.2017.

    Sharon izgleda kao dobro držeća osamdesetogodišnjakinja! To je problem kod žena koje su bile izrazito lijepe u mladosti, pa kada dođu u godine, s tugom se sijećaju svoje mladosti, ljepote, pažnje i divljenja koju su izazivale kod muškaraca u mladosti. Još je SS i povlaštena jer je financijski osigurana, što većinom nije slučaj kod drugih žena, bivših ljepotica.

  • Judita👥 07.11.2017.

    baš će mene biti briga kako izgledam sa 6 banki(misim na utegnutost, hallo).najbitnije zdravlje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare