To je to što me zanima!

Suzana iz 'Ljubav je na selu': 'Teta sam Tiji Jurčić. Smeta mi što je promijenila prezime...'

Tia je s 12 godina ostala bez majke, a brigu o njoj preuzeo je Ljubo Jurčić. Sad se javila polusestra Tijinog pokojnog oca...
Vidi originalni članak

Bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu', Suzana Kumer, otkrila je da je teta Tiji Jurčić, pokćerki Ljube Jurčića i bivšoj snahi bjegunca od hrvatskog pravosuđa Zdravka Mamića.

OSVRNUO SE I NA NJEN RAZVOD Ljubo Jurčić komentirao nam je Tijin odnos s NBA zvijezdom: 'Meni je bitno da je ona sretna'

- Tia je kćer mog polubrata koji je preminuo. Ne čujemo se. Zadnji naš kontakt je bio kada je teta s tatine strane preminula. Bile smo skupa na sprovodu, a znale smo se sretati kod tete u domu - ispričala je Suzana za Story.

Objasnila je da je njezin polubrat, Ljubomir Milinović, preminuo 2008. i da nisu bili u dobrim odnosima. Imao je problema s alkoholom i bio je nasilan prema supruzi Ani i njihovoj kćeri Tiji.

Kad se Ana razboljela napustio je obitelj, a nakon njene smrti brigu o Tiji preuzeo je najbolji prijatelj njene majke, Ljubo Jurčić. 

Suzana je u intervjuu rekla da joj smeta što je Tia preuzela Ljubino prezime, ali ne osuđuje ju. Na svadbu s Mamićem nije bila pozvana, a žali što nije nikad vidjela Tijinog sina iz prvog braka s Chrisom Warrenom.

Tia Jurčić trenutno u Americi gdje je otišla nakon što se krajem prošle godine razvela od Marija Mamića s kojim je u braku provela šest godina. Za Novu godinu podijelila je fotografiju na kojoj je u zagrljaju s NBA zvijezdom i bivšim košarkašem Kennyjem Smithom, a nedavno je pokazala da su zajedno bili i na Super Bowl showu.

POGLEDAJTE VIDEO: MOMČILO OTAŠEVIĆ O PRIVLAČNOSTI

Idi na 24sata

Komentari 12

  • pajdhdiejga 09.03.2024.

    Gledam tiu na fotki bez filtera i sminke. Takve prodaju meso u mesnicama, kako se ova uspjela uvalit svim tim lovasima boga pitaj. Nemaju ni oni izgled al imaju lovu mogu sta pozele i onda njih cak 3 uzmu ovo?? A ova suzana bpze sacuvaj, jos zube nije rjesila??

  • HanaMilanović39 21.02.2024.

    Sad bi tetka malo u Ameriku

  • V+V 17.02.2024.

    I šta , ako si joj teta . Svaka živite svoj život najbolje što znate , a mi to ne moramo znati .

Komentiraj...
Vidi sve komentare