To je to što me zanima!

Suzana Mančić: Sastavit ćemo predbračni ugovor zbog djece

Najpoznatija jugoslavenska loto djevojka udat će se za grčkog bankara Simeona Ocomokosa, s kojim je u vezi 17 godina. Vjenčat će se u Veneciji iako još nisu zakazali datum vjenčanja
Vidi originalni članak

Rekla sam njegovim kćerima, ja volim vašeg oca i on voli mene. Želim se udati za njega, ali ni na koji način neću biti prepreka. Sastavit ćemo predbračni ugovor kojim ću se u potpunosti ograditi od imovine vašeg oca kako biste vas dvije bile materijalno osigurane, rekla je Suzana Mančić (60).

Najpoznatija jugoslavenska loto djevojka udat će se za grčkog bankara Simeona Ocomokosa (67), s kojim je u vezi 17 godina. Od milja ga zove Simica. Vjenčat će se u Veneciji iako još nisu zakazali datum vjenčanja.

- Ako pitate Grka, reći će vam da ima vremena, sad ćemo. Bogami, ja kažem da nam vrijeme polako ističe. Prošli smo zajedno i dobro i loše te se ispostavilo da smo rođeni jedno za drugo. Volimo se, jedno drugom smo podrška, pomoć i utjeha. Poslije toliko iskustva i godina provedenih zajedno, sa Simeonom mogu da stanem rame uz rame i spremno podijelim život - objasnila je Mančić.

Bivša loto djevojka pohvalila se nedavno kako su ona i njezin budući suprug vrlo aktivni u krevetu.

- Mladenačkog sam duha u svemu. Kakva sam u životu, takva sam i sa svojim izabranikom u krevetu. Reći ću vam samo da smo oboje puni duha i elana čak i u krevetu - zaključila je Mančić.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • emilzatopek 27.06.2017.

    Suzi M.zna posao, uspjela ga je nagovorit nakon 17 godina, predao gospodin sebe i lovu u rukice Suzi M. Cijenim tu ustrajnost, mnoge bi odustale ali ne i Suzi M.

  • KaĿea 27.06.2017.

    Bitno je da su djeca shvatila da je se.ks jedini razlog zbog kojeg se udaje i da ih mama jako voli.

  • 27.06.2017.

    Prekrasna kao i uvijek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare