To je to što me zanima!

Suzani Mančić popucale tetive, pala je usred TV emisije uživo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Voditeljica i bivša Loto djevojka nespretno je pala na stubama tijekom izravnog prijenosa emisije 'Pesma plus bingo plus'. Popucale su joj tetive u lijevom ramenu
Vidi originalni članak

Suzana Mančić (54) pala je tijekom izravnog prijenosa emisije 'Pesma plus bingo plus' zbog čega su joj popucale tetive na ramenu. Voditeljica i bivša Loto djevojka zbog pada na stubama ima podljeve i masnice na nogama i određena joj je terapija. Zbog pada je upitan njezin nastup na beogradskom koncertu Davora Radolfija s kojim je trebala pjevati duet 'Samo dvije riječi' za koju su nedavno na Rabu snimili spot.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • cavela 18.03.2011.

    ma daj pustite me s tim opomenama i zabranama pa sto nek pisem da ju volim obozavam da mi je najbolja drolja na balkanu da voli Hrvate da mi je zao sto je pala pa nemogu lagat trebala je pasti prije puno puno prije.

  • cavela 18.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • vucko 17.03.2011.

    nice one,fin posrtaj, stare silikonske babe

Komentiraj...
Vidi sve komentare