To je to što me zanima!

Suzanne Somers u 65. godini ljepša nego ikad nosila reviju

NEUSTRAŠIVA Zvijezda serije 'Korak po korak' Suzanne Somers 2008. preboljela je rak. Sad je u New Yorku nosila modnu reviju. Veoma pazi na zdravlje
Vidi originalni članak

Opsjednuta sam zdravljem. Jedem samo organsku hranu, vježbam, ne pijem, ne pušim, redovito idem liječniku pa nije ni čudno što me obitelj i prijatelji zezaju da sam postala hipohondar, rekla je Suzanne Somers (64).

Na Njujorškom tjednu mode nosila je reviju. S glumicama, pjevačicama i voditeljicama pridružila se humanitarnoj akciji kako bi podigle svijest o bolestima srca među ženama. Suzanne, koja se 1990-ih proslavila ulogom u humorističnoj seriji “Korak po korak”, koja se prikazivala i na našoj televiziji, 2001. oboljela je od raka dojke. Išla je na zračenje, no bolest se vratila 2008. Glumica je odbila ići na kemoterapije, a izliječila se alternativnom medicinom. Suzanne je mlađim kolegicama prije i poslije revije dijelila savjete o zdravom životu. Darovala im je priručnike o zdravim dijetama koje je sama napisala. Reviju je nosila i burleskna glumica Dita Von Teese (38).

- Nije lako izgledati seksi kraj nje. Upoznala sam je iza pozornice. Božanstvena je i zbog nje sam imala tremu prošetati modnom pistom - rekla je MTV-jeva reality zvijezda Audrina Patridge (25). Na prvom danu Njujorškog tjedna mode pjevala je Britanka Natasha Bedingfield (29), a manekenke su plesale na pisti.    

Idi na 24sata

Komentari 4

  • japanokinez 11.10.2013.

    To da se "troši" nekoliko puta dnevno, neka objesi mačku o rep.

  • šnjofam gaćice 11.02.2011.

    prije par godina sam gledala neku emisiju u kojoj je ona gostovala na saelitu , uzgaja neko ZDRAVO povrce , ima vrtove, izgledala je ko da ima 70 i kusur !!!! Danas stvarno SVATHO moze sredit se ako para ima!!!!

  • CIJELA HRVATSKA 10.02.2011.

    Dobra je, ko bi reko sa 15m da ima 65g

Komentiraj...
Vidi sve komentare