To je to što me zanima!

Tereza, Gabi i Radojka uz suze radosnice oduševile publiku

Koncert je posjetila i Severina koja je pljeskala i pjevala s divama u publici. U maniri pravih zvijezda, garderoba im je bila puna cvijeća, koje su one podijelile s publikom
Vidi originalni članak

Tri glazbene dive, Tereza Kesovija (73), Radojka Šverko (63) i Gabi Novak (75) pjevale su svoje najveće hitove u prepunoj dvorani Vatroslava Lisinskog.  Publika je uživala u njihovim najvećim hitovima kao što su 'Prijatelji stari gdje ste', 'Tama' i 'Za mene je sreća'. Gosti su se dizali na noge za vrijeme koncerta te pljeskali i pjevali zajedno s divama. 

- Ovaj naš prvi zajednički nastup bio je jako emotivan - rekla je Tereza, a sve tri dive pustile su suze radosnice.

- Suze su krenule same od sebe. Kao što smo večeras pjevale nas tri, nadam se da ću poput nas za deset godina vidjeti neke nove naraštaje na bini - rekla je Gabi. 

Pjevačice su pjevale i strane hitove, ali najviše emocija ipak su im donijele neke njihove stare stvari.

- Kad smo nas tri izašle pred publiku osjetila sam posebnu energiju - rekla je Radojka.

Dive je pratio bend na čelu s Antom Gelom. Koncert su došle pogledati i Severina koja je pljeskala i pjevala s njima, Željka Ogresta i Dubravko Merlić, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te brojni drugi. 

U maniri pravih diva garderoba im je bila puna cvijeća. Nešto će ponijeti kući, a nešto su podijelile publici. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • srema 14.10.2011.

    Odgovor Mayhemu29 Koncert je održan u KD Vatroslav Lisinski , a Mayhem29 ti vjerojatno ne znaš da je to u purgerskom Zagrebu u kojem ti vjerojatno iz ljubavi prema Zagrebu delaš besplatno.

  • Mayhem29 14.10.2011.

    Gdje je to održano?U Beogradskom domu sportova sudeci koliko ih je Tereza često počela obilaziti nebi me čudilo da i ove dvije povuče za sobom.......Šopajte mi minuse ali Tereza mi se zgadila kada je pokazala da su joj pare ispred svega,čak i ispred vlastite zakletve,a zaklela se da nikada u Srbiju vise nece kročiti nogom.......E moja kuco u Konavlima........

  • baldrick_1 14.10.2011.

    Znam da me čekaju minusi, ali Gabi se ne može usporediti s Terkom i Radojkom. Ona je uvijek izdisala dok pjeva, s vremenom sve gore i gore, dok su druge dvije su zaista i glasovi i talenti. Ali, evo! Svatko ima svoje mišljenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare