To je to što me zanima!

Svađa i grad: Kim Cattrall je već dosta Sarah Jessice Parker

Nisam imala nikakve prohtjeve jer sam od početka govorila da ne želim snimati treći film, rekla je Kim Cattrall (Samantha) koju je kolegica optužila da je odgovorna za propast filma
Vidi originalni članak

Godinu dana govorim da neću snimati nastavak, a sad odjednom glumim divu, odgovorila je glumica na optužbe svoje kolegice Sarah Jessice Parker (52).

Parker je rekla kako se snimanje neće nastaviti zbog Kim Cattrall (61) i njezinih prohtjeva. 

via GIPHY

- Stvarno mi je dosta izjava Sarah Jessice Parker. Ne znam koji problem ima sa mnom, ali ja s njom nemam nikakav. Mogla je biti malo ljubaznija - ispričala je ljuta Cattrall.

Tvrdi da nije tražila više novca te da je htjela završiti jedno poglavlje svoje glumačke karijere.

- Želim raditi na novim projektima - zaključila je. Naglasila je i da je fanovi u tome podržavaju.

- Pokušajte ju razumjeti, ona nikome ne duguje još jedan nastavak. Dobro je da ne želi snimati treći film jer je već drugi bio očajan. Trenutno radi puno zanimljivije stvari - napisao je jedan obožavatelj na Twitteru. 

Kim i Sarah imale su trzavice za vrijeme snimanja serije i dva nastavka filma 'Seks i grad', no ni jedna, do sada, o tome nije pričala. 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Blacklist 05.10.2017.

    Filmovi su katastrofalni, ali realno ona nije ništa zapaženije napravila nakon te uloge.

  • oaza_sukoba 05.10.2017.

    znaci, jos jedan nastavak price u kom odrasla zena vristi i poskakuje kad vidi cipele i zove prijateljice u sred noci da ih pita da li je voli i kako je srela njegovu bivsu ....to necemo gledati ? o, ne!

  • shadowchild 05.10.2017.

    Ali zasto???? Stvarno sam htio vidjeti sto ce se dogoditi s njima sad kad su usle u menopauzu, hoce li njihovo prijateljstvo prezivjeti i to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare