To je to što me zanima!

Svađe su bile sve češće: Roman i Daša razvode se zbog otoka?

Od otoka New Holland koji se nalazi u Sant Petersburgu namjeravali su napraviti turističku atrakciju. Roman je htio da od njega naprave 'mini Europu', a Dašina ideja bila je da to bude 'nova Ibiza'
Vidi originalni članak

Roman Abramovič (50) odlučio se razvesti od supruge Daše Žukove (36) nakon 10 godina braka. Nagađa se kako bi ona mogla dobiti oko 300 milijuna dolara.

U posljednje vrijeme ruskog milijardera često su viđali bez supruge, a sada je otkriveno zbog čega su se odlučili na ovaj korak. Razmirice u braku uzrokovao je - otok.

Naime, od otoka New Holland koji se nalazi u Sant Petersburgu namjeravali su napraviti turističku atrakciju. Roman je htio da od njega naprave 'mini Europu', a Dašina ideja bila je da to bude 'nova Ibiza'.

- Ona je maštala o modernoj verziji turizma, velikom otvorenom disku kao na Ibizi, ali realizirana je Romanova ideja o restoranima, lijepim dućanima te mjestu prožetom europskom poviješću - ispričao je prijatelj.

Svađe su postale sve češće, a vrhunac su doživjele prije pola godine. Roman i Daša od tada ne žive zajedno.

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • ranko75 10.08.2017.

    Ja se isto ne slazem sa zenom na kojem otoku da ljetujemo u Grckoj. Ona trazi da bude onaj gdje imaju najbolje prodavnice sa bundama, cula da su u Grckoj dobre, a ja bih malo dalje da joj ne bude vrucina u bundi po ljeti, odlozio bih kupovinu dok zahladni. Nadam se da se necemo rastati zbog toga.

  • mojnetsra 10.08.2017.

    što se ja ne rastajem zbog otoka jbm ti život

  • 10.08.2017.

    svađaju se oko otoka koji ionako pripada Romanu, fantastično.... očigledno ženska ima *uda rusu se suprostaviti

Komentiraj...
Vidi sve komentare