To je to što me zanima!

Svadba od 100 milijuna dolara: Za 5100 gostiju pjeva Beyonce

INDIJSKO VJENČANJE GODINE Sretni gosti su već dobili svoje pozivnice za vjenčanje koje će se održati u indijskom gradu Udaipuru. Mladenci su pozvali i svjetske celebrityje...
Vidi originalni članak

Indija se priprema za vjenčanje godine. Poduzetnica Isha Ambani (27), kći najbogatijeg čovjeka u Aziji, naftnog i telekomunikacijskog tajkuna Mukesha Ambanija (61), udat će se za Ananda (33), sina milijardera Ajayja Piramala (63).

Proslava vjenčanja će trajati tjedan dana, a sveukupni troškovi će prelaziti sto milijuna dolara. Sretni gosti su već dobili svoje pozivnice za vjenčanje koje će se održati u indijskom gradu Udaipuru. Mladenci su pozvali i svjetske celebrityje. Svoje pozivnice su dobile i pop pjevačica Beyonce (37) i političarka Hillary Clinton (71), prenosi časopis Time.

Navodno će Beyonce imati i privatni koncert za 'zagrijavanje' za svadbu.

Mukesh 'teži' više od 45 milijardi dolara što ga svrstava u sam vrh svjetskih bogataša. Vlasnik je gigantskog poslovnog carstva ali i najskuplje privatne kuće na svijetu koja ima 27 katova i vrijedi milijardu dolara. S Ajayjom Piramalom je već godinama prijatelj, a njihova djeca su se zaručila na jezeru Como pred 600 gostiju, a pjevao im je John Legend.

Mukesh je omogućio svojoj kćeri luksuzno vjenčanje i platio više od sto charter aviona za goste koje lete iz svih dijelova svijeta. Trebalo bi stići 5100 gostiju za kojih će se pripremati svaki dan po tri obroka.

Glavna ceremonija će se održati u Mumbaiju, u obiteljskoj rezidenciji. Nakon vjenčanja, mladenci će se useliti u zgradu Gulita u Mumbaiju čije je unutrašnjost optočena dijamantima i čije se vrijednost procjenjuje na 64 milijuna dolara.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • _petra_ 12.12.2018.

    ko moze,moze

  • Angel2202 12.12.2018.

    ! Pa nek se ljudi vesele ovo mi je razumljivije kad milijarder potroši milijune za svadbu nego kad kod nas dvoje nezaposlenih diže kredit za to!

  • covekov123 12.12.2018.

    Svaki dan po tri obroka? Mi se skupimo kod mlade/mladozenje doma pa neki fingerfood, pa u restoranu ručak, pa nakon svadbe večera, pa ponočno jelo, pa repete... I to sve u cca. 12sati. A ne ove sirotinje u 24h tri obroka samo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare