To je to što me zanima!

Sve do poda: Je li to najveća ogrlica koju je mogla pronaći?

Crvenim tepihom u Cannesu i drugi dan su prošetale brojne holivudske zvijezde, no ovoga puta sve ih je zasjenila 43-godišnja Elena Lenina, ruska televizijska voditeljica
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'Gossip Girl' uvijek je spremna za crveni tepih, pa je i ovoga puta ukrala pažnju. Blake Lively (26) za Filmski festival u Cannesu odabrala je dugu Chanelovu haljinu sa šljokicama, a na sebi je nosila više od milijun dolara vrijedne dijamante. Na prestižnom događaju pojavila se i Julianne Moore (53), a pred fotografima je pozirala i Zoe Saldana (35) u haljini od baršuna i svile. 

No od svih spomenutih glumica najveću pozornost ipak je izazvala Elena Lenina (43). Ruska zvijezda pojavila se u dugoj ružičastoj haljini, a kao modni dodatak odabrala je srebrnu ogrlicu koja je dosezala skoro do poda. 

Njezin odabir mnogi su nazvali bizarnim i ogrlicu opisuju kao božićnu, a nikome nije jasno ni kako je hodala s tim jer djeluje poprilično teško. Elena, koja se proslavila knjigama i TV emisijom o razmetnim ruskim bogatašima, svojom pojavom često voli izazivati ovakve reakcije. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Stingray 16.05.2014.

    Mislim da je greskom uzela ukrase za bor :))

  • Princcess 16.05.2014.

    hahahahahahahahahahaha....kraljica tragikomedije :)

  • vkusrcu 16.05.2014.

    Bolje da je prebacila dva radenika preko prsa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare