To je to što me zanima!

Sve u novcu: Već iznajmljuju sobu preminulog Gandolfinija

Glumčevu obitelj šokirala je uprava hotela koja iznajmljuje apartman u kojem je on preminuo. Kad je u hotelu nađena mrtva Whitney soba je mjesecima bila zatvorena
Vidi originalni članak

Djevojka njujorškoga guvernera Andrewa Cuomoa (55), kuharica Sandra Lee (46), samo dan nakon što je James Gandolfini preminuo od srčanog udara prespavala je u sobi u kojoj je glumac umro. Lukusuzni rimski hotel Boscolo Exedra odmah je iznajmio Gandolfinijev apartman. 

Televizijskoj voditeljici The Food Networka morbidan odmor pokvarili su novinari. Neprestano su je zvali na telefon da im opiše prostor u kojem se srušila zvijezda serije “Obitelj Soprano”. Najviše ih je interesiralo kako izgleda kupaonica u kojoj je njegov sin Michael (13) pronašao oca kako leži bez svijesti.

Revoltirana Sandra nije više mogla trpjeti pozive pa je promijenila hotel. Glumčevu obitelj šokirala je uprava hotela koja već iznajmljuje apartman u kojem je preminuo glumac. Primjerice, kad se pjevačica Whitney Houston lani utopila u kadi hotela Beverly Hilton, soba je mjesecima bila zatvorena za goste.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • tigric@77 24.06.2013.

    nije to njegova soba :)

  • mila 19 24.06.2013.

    pa nema mista na kugli di neko nije umra....

  • _petra_ 23.06.2013.

    A sta ce......

Komentiraj...
Vidi sve komentare