To je to što me zanima!

Sve 'na izvolte': Bianca Censori obukla se u 'najlonku', rukama je prekrila intimne dijelove...

Na Biancino neprimjereno odjevanje reagirali su njezini roditelji, kao i Kanyeova bivša supruga Kim Kardashian
Vidi originalni članak

Bianca Censori (29) ponovno je, kako mnogi kažu, prešla granicu ukusnog odijevanja i pokazala previše. Sa suprugom Kanyeom Westom je prošetala ulicama Los Angelesa u potpuno prozirnom kombinezonu, a najintimnije dijelove tijela prekrila je rukama. 

DRAMA Otac Biance Censori ljut je na Kanyea: 'Uništava našu obitelj, paradira s njom kao da je poni'

Atraktivna Australka nosila je 'najlonke' preko cijelog tijela, pa su joj grudi bile potpuno otkrivene. Na nogama je imala crne štikle. Kanye je hodao uz nju u debelom crnom kompletu. 

Prisjetimo se, Bianca od ljeta hoda u potpuno neprimjerenim modnim kombinacijama, a nedavno su reagirali i njezini roditelji. Leo Censori navodno želi 'porazgovarati' s Kanyeom. 

KANYEOVA ŽENA Nikad provokativnije izdanje Biance Censori: Nosila prozirne najlonke, zaboravila i grudnjak

Njezina obitelj i prijatelji su poniženi jer postaje sve gore i gore. Bianca očito ne shvaća da ono što je odjenula nije samo odvratno i daje loš primjer, već i da potencijalno krši zakon. Kanye je istovremeno prekriven s pet slojeva odjeće, a kada mu je žena izgledala kao da joj je hladno jer je bila gola i umotana u plastiku, nije joj ponudio ništa da se ogrne - ispričao je izvor ranije. 

Biancinim odijevanjem nije oduševljena niti Kanyeova bivša, Kim Kardashian. Kim i Kanye zajedno imaju četvero djece, a reality zvijezda je istaknula da se Bianca mora 'pokriti' kada se druži s njima. 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • karbon 19.03.2024.

    Ne bi pomoglo ni da je elegantno obučena ako je kraj nje ovakav lik. Kraj njega i atomski fizičar bi izgledao da mu fali koja daska u glavi.

  • lanai goga 19.03.2024.

    Ovi su napuseni non stop i bolesni ozbiljno

  • post it 19.03.2024.

    ne kužite, on je umjetnik, a ona njegova kreacija .... (mo'š mislit)

Komentiraj...
Vidi sve komentare