To je to što me zanima!

Sve samo da upozna Britney: Ella Dvornik obrijala je glavu?

Kad je čula da bi mogla upoznati pop princezu odlučila je podsjetiti sve na njenu najprepoznatljiviju fazu. Otišla je u salon i izašla pred kameru bez kose na glavi
Vidi originalni članak

Mislim da zaslužujem da ja budem ta koja će upoznati Britney jer, morate priznati, fakat sam se potrudila, rekla je Ella Dvornik (20). 

Kći pokojnog Dine Dvornika prijavila se na natječaj 'Kad se pretvorim u Britney' koji je organizirao Exkluziv Vikend. Nagrada za pobjednika natječaja je upoznavanje s pop princezom.

- Kad sam čula da bih mogla upoznati Britney spears (29) probudilo se ono dijete u meni s kraja 90-ih i odlučila sam podsjetiti sve na njenu najprepoznatljiviju fazu - rekla je Ela i  otišla u salon te se pred kamerom pojavila bez kose na glavi.

- Nije ćelava, ne bih ja svoju kosu nikad tako skratila - napisala je Ella na svom Facebook profilu i objasnila da preko kose navučenu ima posebnu kapicu pa izgleda da je ćelava.

Idi na 24sata

Komentari 200

  • lexi123 28.09.2011.

    ovo je krik "već dugo se ne piše o meni pa daj da malo budem u centru pozornost" JADNO!

  • Jaca_Amsterdam 28.09.2011.

    isti dino, majke mi!

  • i ja imam misljenje 28.09.2011.

    eto gaaaa..sad ne samo da se ponasa i oblaci,sad i izgleda kao alien.. supaaaač -.-" hebem ti takve cure kojima je britney uzor..

Komentiraj...
Vidi sve komentare