To je to što me zanima!

Svečana premijera filma 'Samo kad se smijem': Stigli Severina, Filip Miletić, Luka Nižetić i drugi

Važno je otvoreno govoriti o nasilju nad ženama, rekla nam je uoči premijere redateljica filma Vanja Juranić
Vidi originalni članak

Važno je otvoreno govoriti o nasilju nad ženama, rekla nam je Vanja Juranić, redateljica filma 'Samo kad se smijem' koji je u petak imao svoju premijeru u zagrebačkoj Kinoteci.

PREMIJERA EMOTIVNE DRAME 'Samo kad se smijem' na Pula film festivalu: Tihana Lazović i Slavko Sobin glavni su glumci

Na premijeru su uz redateljicu stigle i glavne zvijezde filma, Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin. Oboje su na sebi imali crna odijela dizajnerice Lane Puljić.

Premijeru nisu propustile ni druge domaće zvijezde, uključujući Severinu, Filipa Miletića, Luku Nižetića, Idu Prester i brojne druge.

Zagrebačka premijera ovoga filma bila je posvećena žrtvama rodno uvjetovanog nasilja, a svi su uzvanici mogli donirati Fondu za žene Zaklade Solidarna.

Radnja 'Samo kad se smijem' je smještena u pitoresknom gradu na obali Jadranskog mora. Mladi par Tina i Frane žive u skladnom i savršenom braku, sve dok se Tina ne odluči izboriti za svoju neovisnost. Jedan tragičan događaj zauvijek promijeni njihove živote. Priča je inspirirana istinitim događajima iz hrvatskih crnih kronika. Za glavnu ulogu u filmu je Tihana Lazović osvojila Zlatnu arenu, a film je osvojio Nagradu Hrvatske mreže neovisnih kinoprikazivača.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 17.11.2023.

    Pogrijesih neki dan s odlukom da odem u kino i pogledam Escort Lukasa Nole, koje sm#ce od filma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare