To je to što me zanima!

Ponosni Šveđani brane svoju Loreen i pobjedu: Hejtere zovu 'gnjevnima na uspjeh kraljice'

Sada je ta skandinavska zemlja izjednačila broj pobjeda s Irskom. Inače tamo obožavaju Eurosong, prate ga s velikim interesom, pa je i Loreen tamo jedna od najvećih glazbenih atrakcija
Vidi originalni članak

Pjevačica Loreen (39) u Švedskoj je jedna od najvećih zvijezda te je tamošnji mediji i publika obožavaju. Popularna je od prije, no sada je još značajnija pošto im je donijela čak sedmu pobjedu u povijesti Eurosonga, ovoga puta s pjesmom 'Tattoo'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inače, ta skandinavska država izuzetno cijeni Eurosong, to je natjecanje kod njih jako popularno te se prati s velikim interesom medija i publike.

- Ispisala je povijest, glazbeno, likovno i scenografski te opravdala sva očekivanja - piše tamošnji list Svenska Dagbladet (SVD).

POGLEDAJTE VIDEO: JE LI HRVATSKA TREBALA DOBITI VIŠE BODOVA?

DAVNE 2012. Badrić objavila fotku s Loreen: 'Tada je zaslužila pobjedu...'

- Samo je jedna kraljica, njeno je ime Loreen. Postigla je veliki uspjeh, veći nego što to možemo pojmiti, njezin je nastup čisto savršenstvo - ističe švedski list Expressen.

Ovo je za Loreen druga pobjeda na Eurosongu, jer 2012. je pobijedila s pjesmom 'Euphoria'.

Jedina je žena kojoj je to uspjelo - prije nje napravio je to samo Johnny Logan, slavni Irac koji i danas nastupa te ima niz koncerata.

Magazini pišu i o tamnoj strani glasanja, odnosno kampanji koju je napravila jedna irska kladionica s inzistiranjem da se za Loreen - ne glasa.

POGLEDAJTE VIDEO: LET 3 ZAHVALIO NA PODRŠCI S RUŽAMA U STRAŽNJICAMA

S POTPUNIM PRAVOM Ukrajinci bijesni na svoj žiri jer nisu dali niti jedan bod Letu 3: 'Oni su sramota, mi smo uz vas'

To im nije uspjelo, sada su gnjevni radi uspjeha Švedske, piše list SVD.

Uskoro će krenuti pripreme za njihov Eurosong, koji će se tamo održati točno 50 godina nakon što je švedska senzacija Abba pobijedila s hitom 'Waterloo' (natjecanje je bilo u Velikoj Britaniji). Mnogi smatraju to značajnim te će Švedska zasigurno pripremiti veliki spektakl. Također, neki misle da je zato Loreen i pobijedila.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Miške 15.05.2023.

    Ima odvratne parklje

  • pinokio12 14.05.2023.

    cista nula...poklonjena pobjeda..bolje da su talijani pobjedili ako vec fincu nije bilo dozvoljeno..ili pak izraelka..bilo ko..samo ne ova koja je to kupila sa svojim plagijatom

  • tomo100brt 14.05.2023.

    Koji god razlog za pobijedu bio, pjesma je za mene uredu, u odnosu na druge bolja, u odnosu na našu puno bolja, ali da bi je slušao, ne bih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare