To je to što me zanima!

Šveđanka oduševila pjesmom, ali i odličnom figurom: Svi se dive njezinim trbušnjacima...

Šveđanka je 2012. pobjedila na Eurosongu s pjesmom 'Euphoria', a nakon toga se bavila aktivizmom, javnu podršku poslala je i Ukrajini
Vidi originalni članak

Švedska predstavnica Loreen favoritkinja je večerašnjeg finala Eurosonga. Gledatelje je, osim pjesme 'Tattoo', oduševila odlična figura 39-godišnje pjevačice. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Loreen je u uskom kostimu istaknula figuru, a mnogima su za oko upali njezini istrenirani trbušnjaci i uzak struk. 

POGLEDAJTE EMISIJU UŽIVO: 

Pjevačici publika predviđa 52% šanse za pobjedu, a iza nje su se našle Finska i Ukrajina. Za Loreen Eurosong nije nepoznat, jer je 2012. već pobjedila s pjesmom 'Euphoria'. 

NISU UMORNI, NE SKUPLJAJU PRAŠINU... Valjanje po pozornici je najveći hit Eurosonga 2023.: To je dobro za glas, a leže i naši Letovci...

Inače, Loreen je oduševila 2012. godine i jednim svojim potezom, a radi se o tome da je bila jedina predstavnica koja je upoznala lokalne aktiviste za ljudska prava. Kasnije je rekla novinarima da se 'ljudska prava u Azerbajdžanu krše svaki dan i da ne treba šutjeti o takvim stvarima'. Azerbajdžanskoj vladi se takve izjave nisu svidjele pa je dobila brojne kritike putem glasnogovornika.

- Glazbeno natjecanje se ne bi trebalo politizirati, te bi se ovakvi sastanci trebali sprječavati - glasio je odgovor.

Loreen je jednom prilikom posjetila i Afganistan, a pružila je i javnu potporu Ukrajini u ratu protiv Rusije, te je sudjelovala na gala večeri za pomoć ljudima u ratu pogođenim područjima.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Miške 14.05.2023.

    Vještica

  • habanero 14.05.2023.

    Pa j....e pa nisu trbušnjaci pjevali i ne moze dvaput isti pjevac nastupat

  • dahvaul 14.05.2023.

    Sva sreća da nema politiziranja i namještaljki pa sljedeći eurosong neće biti u Švedskoj s obzirom da će biti 50 godina pobijede ABBE.

Komentiraj...
Vidi sve komentare