To je to što me zanima!

Švedska je odabrala: Marcus & Martinus idu na Eurosong!

Švedska javnost i osam međunarodnih žirija su se složili da će ih dvojac s pjesmom 'Unforgettable' predstavljati na ovogodišnjem natjecanju
Vidi originalni članak

Nakon šest tjedana nastupa završio je ovogodišnji Melodifestivalen, švedski izbor za predstavnika na Eurosongu. Pobjedu su odnijela braća Marcus & Martinus. Finale se održalo u Friends Areni u Stockholmu, a vodila ga je Carina Berg.

PALE ŠANSE Ups, prednost Baby Lasagne se polako topi na kladionicama!

Švedska javnost i osam međunarodnih žirija su se složili da će ih dvojac s pjesmom 'Unforgettable' predstavljati na ovogodišnjem natjecanju. Otkad je njihova pjesma objavljena, Marcus i Martinus postali su favoriti.

Marcus i Marinus Gunnarsen (22) rođeni su i odrasli u Norveškoj te su postali poznati kada su osvojili norveški Melodi Grand Prix Junior 2012. godine, kao 10-godišnjaci. Tada su se predstavili s pjesmom 'To draper vann'. Od tada je njihova karijera doživjela ogroman uspjeh. Počeli su objavljivati svoje singlove te rasprodali turneje po Europi. Nastupali su i s Jasonom Derulom na turneji.

Jedna od njihovih najpoznatijih pjesama je 'Elektrisk' koju su objavili 2015. godine. Prije dvije godine su pobijedili u švedskom 'Masked Singeru' te se tada preselili u Švedsku. Prošle su se godine natjecali na Melodifestivalenu s pjesmom 'Air' i osvojili drugo mjesto.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO EDUKATIVNOG SHOWA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ChandlerBing4 09.03.2024.

    I opet nesto od Svedske sto mi da posaljemo ne bi imali sanse za uci u finale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare