To je to što me zanima!

Švedska pronašla talent u medicinskom bratu iz Čilea

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Freddy Amigo smatrao je da je prestar da nastupi u showu, ali ga je kćer ipak prijavila. Pjevačkim sposobnostima oduševio je publiku i stručni žiri
Vidi originalni članak

Teško je za opisati. Osjećao sam se sjajno i moćno, kao nikada prije, izjavio je Freddy Amigo (47) nakon što je pjevačkim sposobnostima oduševio u showu 'Švedaska traži zvijezdu'. Nakon nastupa, emocije su svladale medicinskog brata, koji je kleknuo na pozornicu i umalo pustio suzu. Stručni žiri nije škrtario na komplimentima te su mu rekli da je bio bolji od Paula Pottsa, opernog pjevača koji se proslavio u showu 'Britain's Got Talent'. Freddy je iz Čilea u Švedsku doselio prije tridesetak godina. Ima suprugu i troje djece, a posljednjih 15 godina radi u bolnici gdje često zapjeva starijim pacijentima. Ozbiljnijim pjevanjem počeo se baviti prije tri godine nakon što je prijatelju na svadbi otpjevao 'Ave, Maria'. Rasplakao je sve prisutne u crkvi. U show se prijavio na nagovor kćerke.
- Moja reakcija bila je da sam prestar, ali ona me je svejedno prijavila govoreći mi da sam talent - izjavio je Freddy, kojem prognoziraju veliku pjevačku karijeru.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tyna21 20.04.2010.

    za snove nikad nije prekasno :)

  • vemi 20.04.2010.

    Kakve li skromnosti u oba pjevača!! Zadivljujuće osobe i talenti!

  • iluminat 20.04.2010.

    kaže se MEDICINSKI TEHNIČAR, a ne BRAT

Komentiraj...
Vidi sve komentare