To je to što me zanima!

Svestrana Posh dizajnirala je automobil za bogate Kineze

Terenac Land Rover koji je Victoria Beckham dizajnirala stoji više od 735.000 kuna, a zasad se prodaje samo na kineskom tržištu. Na tom projektu je radila 18 mjeseci
Vidi originalni članak

Proizvedeno je samo 200 primjeraka Land Rovera koje je dizajnirala Victoria Beckham (38). Automobil stoji više od 735.000 kuna, a za sada se prodaje samo na kineskom tržištu.

- Kao dijete uvijek sam se vozila bosa u Rolls-Royceu mojeg oca jer je pod bio jako mekan. Željela sam da u tom osjećaju mogu uživati i vlasnici auta koji sam dizajnirala - objašnjava supruga Davida Beckhama (36) zašto je inzistirala da tepih na podu luksuznog Range Rovera bude od mohera.

To je skupocjena vuna koja se dobiva od dlake angora koze.Inspiraciju za uređenje automobilskog interijera pronašla je proučavajući kabine luksuznih jahti i aviona.

- Zaista sam se potrudila. Na tom projektu radila sam čak 18 mjeseci - ponosno ističe Victoria Beckham.

Iako je unutrašnjost automobila uređena poput salona najraskošnijih vila, ovaj terenac s lakoćom može juriti bespućima punim blata.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • glorijax 24.04.2012.

    pun mi je curac svega kaj je ona i njoj slične izdizajnirala!

  • pištoljača 24.04.2012.

    Prekrasna kola!

  • dadomatos 24.04.2012.

    ma da ona je dizajnirala a nezna niti gumu zamjenit a kamoli o aerodinamici i unutrašnjosti i elektronici a da ne govorim o mašini da ju pitaš kaj je getriba mislila bi da je grćka hrana!

Komentiraj...
Vidi sve komentare