To je to što me zanima!

'Sviđa mi se kako izgledam, ne marim za 'idealne' proporcije'

Obožavam svoju kosu, osmijeh, vedrinu i ne mislim da bi se to promijenilo da imam 15-ak kila manje, rekla je Dorotea. Riječanka nije imala problema sa zadirkivanjem
Vidi originalni članak

Da su obline u modi pokazuje i još jedna hrvatska plus size manekenka. Riječanka Dorotea Samac (23) ponosno nosi konfekciji broj 44, a nada se sve većim angažmanima.

Modelingom se bavi zadnjih nekoliko mjeseci te je i članica agencije Midikenn.

- Ima dosta punijih, predivnih djevojaka koje se zbog nametnutih standarda nisu osjećale lijepima, a sada se nadam da će se to promijeniti – kaže Dorotea. Dodaje da je njoj trebalo vremena da prihvati svoje tijelo te je u pubertetu sve činila da postane mršavicom.

- Htjela sam dostići savršene proporcije, no brzo sam odustala. Ne samo zato jer nisam uspjela već i zato što  bih se pogledala u ogledalo i vidjela da mi se sviđa sve to što vidim. Obožavam svoju kosu, osmijeh, vedrinu i ne mislim da bi se to promijenilo da imam 15-ak kila manje - rekla je Dorotea. Riječanka ističe da tijekom odrastanja nije imala problema sa zadirkivanjem jer je po prirodi vrlo temperamentna. Šali se da bi traume iz tih dana vjerojatno vukao onaj tko bi joj uputio ružne riječi. Dorotea zbog kondicije i zdravlja redovito ide u teretanu.

Lucija i dalje niže uspjehe

Prvi hrvatski plus size model Lucija Lugomer (23) nedavno je postala članica prestižne pariške agencije. Oni će joj sad ugovarati poslove, a cilj im je, govori Lucija, da je proguraju na američko tržište. Veseli se novim izazovima i snimanjima.

Idi na 24sata

Komentari 219

  • FreeSoul 21.06.2016.

    Obline su jedno, a masnoca i debljina drugo!! Lako imat "obline" kad si debela!

  • japanokinez 21.06.2016.

    Dobro bi se uklopila za reklame u kobasicarstvu i pojasima za spašavanje utopljenika. Molim vas zar ste iscrpili sve pa sada nam pokušavate servirati šta?

  • sansun 20.06.2016.

    pa ova je debela da se ne lazemo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare