To je to što me zanima!

Svi iz 'Milijunaša' dobili po džepu, urednica smijenjena

Troje urednika 'Milijunaša’ smanjena je plaća, a većina Tarikove ide bolnici u Klaićevoj. Glumcu ugovor o vođenju kviza traje do kraja godine
Vidi originalni članak

Ja sam taj slučaj zaključio i nikome ništa ne zamjeram. Sankcije za ostale ili bilo što drugo ne bih komentirao. Dosta sam već o tome pričao, i previše. Idemo dalje, a vjerujem da će vremenom sve doći na svoje, rekao je Tarik Filipović (37). Ravnateljstvo HRT-a završilo je istragu o njegovoj izjavi u “Milijunašu”. Voditelj se zapitao gdje su silni novci skupljeni za zagrebačku dječju bolnicu u Klaićevoj i dom u Nazorovoj ulici. Najgore je prošla urednica “Milijunaša” Maja Jurković, koja izjavu nije izrezala iz emisije. Degradirana je na mjesto savjetnice i plaća joj je smanjena 30 posto. Urednica je sada Andrea Grković, dugogodišnja suradnica u “Milijunašu”. Uredniku Kontakt programa Mariju Sedmaku plaća je smanjena 20 posto, a urednici Zabavnog programa Elizabeth Homsi 10 posto.
Tarikova plaća formalno ostaje ista, no on je s ravnateljem HTV-a Blagom Markotom potpisao ugovor prema kojem će dio honorara davati HRT-u, a oni će ga proslijediti bolnici u Klaićevoj. Prema neslužbenim informacijama, Klaićevoj ide više od polovice od 60.000 kn koje Tarik navodno mjesečno zaradi od “Milijunaša”.

ŠTO ĆE BITI NAKON NOVE GODINE?
Tarikov ugovor o vođenju “Milijunaša” istječe krajem godine, a on tvrdi da još ne zna što će biti dalje. Vodstvo kuće i nadležni urednici tek se trebaju sastati i odlučiti. Mogao bi ga zamijeniti Robert Kurbaša.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • enigma-ze 30.10.2009.

    nije ni tarik loš.

  • odin0000 29.10.2009.

    hahaha @spectre taman sam htjela napisat taj komentar , stvarno je bomba

  • spectre_1 29.10.2009.

    ova lejla je avion

Komentiraj...
Vidi sve komentare