To je to što me zanima!

Svi je žele pratiti: Severina je 'dobila' tisuće novih fanova...

USPJEŠNA Nakon skandala s golišavim fotografijama splitska pjevačica je 'dobila' više od tri tisuće pratitelja, a spot se gleda više nego ikad
Vidi originalni članak

Nakon objave fotografija na kojima navodno Severina Kojić (46) pozira gola, njezina popularnost na društvenim mrežama je porasla. Pjevačica je od tada skupila više od 3000 novih pratitelja, a njezin novi spot “M.a.g.i.j.a.” pregledan je gotovo sedam milijuna puta.

Severina se još nije oglasila oko spornih fotografija. Njezine golišave fotografije javnost su podsjetile na travanj 2004., kad je objavljen video s Milanom Lučićem. Film od 11 minuta nastao je na Lučićevoj jahti, a Severina je za njegovo objavljivanje tražila odštetu od 75.000 kuna. Čitava ju je situacija potresla. Tuga ipak nije trajala dugo.

U listopadu iste godine objavila je album “Severgreen”, koji je prvi dan prodan u više od 13 tisuća primjeraka te je imao najbolju prodaju u diskografskim kućama Hrvatske. Sad se situacija ponavlja.

Pjevačica je posljednja dva mjeseca “izbacila” četiri pjesme, a od pojave skandala njihova slušanost raste svakodnevno. Pjesma “Tutorial”, koju je izdala prije dva mjeseca, postala joj je četvrta najslušanija pjesma u karijeri. Kritičari smatraju kako će Severinin novi album, čije je izdavanje najavljeno za jesen, zahvaljujući aferi biti rasprodan.

VIDI OVO: Najnovije slike Severine nakon skandala.

VIDI OVO! KVIZ: Koja ste pjesma 90-ih?

VIDI OVO: 5 celebritya čije su gole slike procurile u javnost.

Idi na 24sata

Komentari 222

  • ZMIJA1 27.08.2018.

    a da se ja npr skinem sigurno bi se žene okrećale na cesti

  • macka u cizmama 26.08.2018.

    Imati intimne odnose s ozenjenom osobom i smatrati to pod " normalnim" moze izjaviti samo osoba koja je svoj zivot za par novcica i slave dala zlome! Nazivati album " zdravo marijo" i time ismijavajuci osobu koju katolici smatraju uzvisenom u krscanstvu, a sto je jos zalosnije vjencati se u toj istoj krscanskoj crkvi a paralelno podrzavajuci sve ono sto crkva neprihvatljivim! Govori o kakvoj osobi se radi! Ali nista nije vjecno! A tako pocinje kraj svijeta, kada vise nista nije sveto, kada covijek nena sta ponuditi osim golog tijela i glumljenja zrtve! Kao i za snimku u depresiji je bila a Josku daje izjave kao da je to od zivotne vaznosti. Zasto bi jedna majka imala takve slike u mob, ako je vec slala partneru pa valjda ih izbrises. Dobro je rekla njena sestra, njezin zivot je u reziji drugih ljudi, koji kojoj upravljaju karijerom. Tko s vragom posluje vrag kad tad dodje po svoje! Toliko prekrasnih, lijepih, pametnih zena koje svojim ponasanjem zasluzuju mjesto u novinama! Ovo treba ici pod rubriku " porno" a ne show jer za show moras imati neki talent..

  • novival12🇭🇷✌ 26.08.2018.

    Dno dna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare