To je to što me zanima!

Svi milijuni svijeta ne pomažu kad je riječ o dosadnoj punici

U latinoameričkim obiteljima uobičajeno je da se punica doseli k zetu i kćeri. Kod Marca Anthonyja i J. Lo to je povećalo napetosti u kući. Mama Lopez bila je previše
Vidi originalni članak

Prijatelji Jennifer Lopez (41) i Marca Anthonyja (42) nisu iznenađeni što je njihovu braku nakon sedam godina došao kraj. Par je od početka imao turbulentnu vezu, a posljednjih nekoliko godina svađe su postale češće i žešće. Nakon rođenja blizanaca Maxa i Emme (3), k njima se doselila Jenniferina majka Guadalupe kako bi im pomagala.

To je uobičajeno u latinoameričkim obiteljima, a bračni savjetnik smatra kako je dolazak dominatne punice vjerojatno pridonio napetosti u kući. Bliski izvor otkriva kako je Anthony želio biti šef i kontrolirati Jennifer. Htio je odlučivati čak i što će ona odjenuti. Smetao mu je njezin imidž seks-simbola.

- Učinio bi da se Jennifer osjeća loše ako bi poželjela odjenuti nešto seksi - kaže izvor.

Jenniferin stilist Phillip Bloch dodaje da je pjevačica voljela Marcovu dominatnost u početku, dok su bili jako zaljubljeni. Ona je, kažu prijatelji, shrvana zbog prekida. Na koncertu se Mark Anthony šalio na račun rastave.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_57334 21.07.2011.

    ajde njoco njocavi!! mama, tata, brat, pokojna baba i ja smo zivili godinama skupa u stanu od 50 i nesto kvadrata pa mi se mama i tata ipak nisu rastavili, bez obzira na babu (u ovom slucaju, tatinu mamu). ako ne mozete zivit ka obitelj, ka svi normalni ljudi, i ako u svojih 1000 kvadrata (najmanje) i nekoliko kuca i stanova po svitu ne mozete nac mir, onda nikad nigdi ni necete!

  • jasmin2213 21.07.2011.

    iz napisanog se vidi da je rječ o posesivnom mužu

  • trešnja 21.07.2011.

    Ono što muškarce privuče jednoj ženi u početku, u ozbiljnoj vezi ili braku postane kamen spoticanja, pa čak i razlog za razvod, ako se dotična ne "popravi". On se tada baca na gledanje i osvajanje druge zavodljive i privlačne žene... slijedi veza, brak i opet sve nanovo. U početnoj fazi jedne veze muškarci zapravo ne znaju što hoće !!! Tada im je važna samo seksi djevojka !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare