To je to što me zanima!

Svi pobjegli na more, a Čarli i Franka piju kavu u Hollywoodu

Dok se ostali reprezentativci odmaraju na našoj ili inozemnoj obali, Vedran Ćorluka nakon žestoke 'bitke' na Euru odlučio je oazu 'mira' potražiti u Los Angelesu s Frankom
Vidi originalni članak

Vedran Ćorluka (30) objavio je fotografiju na kojoj pozira sa svojom djevojkom, Frankom Batelić (24). Par se odlučio počastiti putovanjem u Los Angeles, a smjestili su se u West Hollywoodu. 

Nakon, po njegovu glavu opasne, bitke na Europskom nogometnom prvenstvu, Vedran je prvo pohitao svom psu Oskiju koji ga, napisao je, uvijek može usrećiti. 

Franka i Vedran često skupa putuju, a pjevačica nogometaša često posjećuje u Moskvi, gdje on igra za klub Lokomotiv, kojeg navodno uskoro napušta. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Tišina mora 04.07.2016.

    meni oni jako jako lijep par,ljubav se ne može sakriti,zli jezici mogu pričati što hoće ali kad se ljudi vole to se vidi itekako

  • kesha 04.07.2016.

    Vedran je toliko zgodan da bi i bez lipe mogao proći. Franka je također cura obrazovana,talentirana,zgodna i ne spada u kategoriju sponzoruša koje su najčešće uz bok nogometašima. Zgodni su,divno ih je vidjeti skupa a novac im naravno nije na odmet.

  • GoranJurisic 04.07.2016.

    Ovaj mi lici na mene...

Komentiraj...
Vidi sve komentare