To je to što me zanima!

Svi su gledali u haljinu Izabel Kovačić i dekolte Tijine kume

PUN POGODAK Supruga Matea Kovačića privlačila je pozornost u haljini cvjetnog uzorka, a vjenčana kuma pažnju je plijenila u dekoltiranoj plavoj haljini
Vidi originalni članak

Iako je mladenka Tia Jurčić (33) sinoć bila u centru pozornosti, na svadbi su se istaknule još dvije dame. Naime, u seksi odjevnoj kombinaciji zablistale su Višnja Vjetrović i Izabel Kovačić (23).

Supruga Matea Kovačića odabrala je raskošnu haljinu cvjetnog uzorka dok je vjenčana kuma nosila plavu elegantnu haljinu. Supruga glasnogovornika nogometnog kluba Partizan pažnju je plijenila dekolteom.

Na svadbi u Westinu bilo je stotinjak uzvanika. Mladenka je mijenjala frizuru te je nakon ponoći raspuštenu kosu skupila u rep.

Pokćerka ekonomista Ljube Jurčića iza sebe već ima brak s Chrisom Warrenom (35), a Mario Mamić (31) bio je u braku s Monikom Kravić.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Lucindakovacic 16.10.2017.

    Jadan li je taj medijski prostor u kojoj se vec na desetke clanaka napisalo i dalje pise o braku koji je zasnovan na ociglednoj nevjeri... Gadljivo mi je ovako cesto gledati zenu koja je preotela muza, a jos gadljivije tog muza koji je na sve nacine ponistio svetost svog prvog braka pa cak i ponovljenom proslavom u Westinu. Neka im srecu pozeli pevaljka dok se glavni nositelj prezimena kune na sve hrvatsko, a nama je gadosti bilo dovoljno...

  • Iskrena mala 16.10.2017.

    Izabel je jedna lijepa cura samo me zanima zašto nije bila lijepa dok se nije udala za Kovačića? Zbog čega se o njenoj ljepoti nije pisalo i prije nego se udala za nekog poznatog??

  • Nomenestomen30 15.10.2017.

    IQ cijelog salona odgovara broju svih uzvanika

Komentiraj...
Vidi sve komentare