To je to što me zanima!

Svi su gledali u nju: Clooneyja djevojka zasjenila na premijeri

Glumac i njegova djevojka Stacey Kiebler zajedno su se pojavili na premijeri njegovog filma 'Descendants'. Oduševila je okupljene u dugoj dekoltiranoj haljini
Vidi originalni članak

Glumčeva nova djevojka brzo se naviknula na život pod svjetlima reflektora. Bivša hrvačica plijenila je poglede na londonskoj premijeri filma 'Descendants' u kojem glumi njezin dečko George Clooney (50). U dugoj lepršavoj haljini Stacey Kiebler (31) pokazala je odličnu figuru. Nosila je dijamantne naušnice i prsten uz minimalni make up dok je u prvom planu bio njezin dekolte. Par se na crvenom tepihu smješkao, pozirao pred mnogobrojnim fotografima, a ni sam glumac nije skidao pogled s nje.

George je u kolovozu prekinuo dvogodišnju vezu s Elisabettom Canalis. Navodno je njegova veza s TV voditeljicom i manekenkom završila jer je ona htjela brak i djecu. Glumac odbija ponovno stati pred oltar još otkako je 1993. okončao četverogodišnji brak s glumicom Taliom Balsam. Dok Clooney ponosno na crvenom tepihu pokazuje novu odabranicu, s kojom je prohodao netom nakon što je ostavio Elisabettu, Talijanka još samuje.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • jelkaa 23.10.2011.

    a šta je izbacila sisice

  • ciara46 23.10.2011.

    Ona mi izgleda kao da ima 50 godina, više mu pristaje izgledom, osim što je viša od njega.

  • teodora 22.10.2011.

    Prekrasna žena a ni on nije za "baciti", hehehe, koliko god godinica da je sakupio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare