To je to što me zanima!

Svi su i dalje u nevjerici da je Narin ta koja je ranila Ebru

Ebru se bori za život, dok Maja i Ada tješe malenoga Ruzgara govoreći da je majka na putu, dok on sve više sumnja u to. Ozlem likuje nad svim što se događa
Vidi originalni članak

Ovo je veliki dan za Narin koja izlazi pred tužioca koji će odlučiti što će se dogoditi s njom i kakav će epilog njezina sudbina doživjeti. Svi su i dalje u nevjerici nakon saznanja da je Narin ta koja je ranila Ebru, no svi to taje od Maje i Ade. Ebru se bori za život, dok Maja i Ada tješe malenoga Ruzgara govoreći da je majka na putu, dok on sve više sumnja u to. Ozlem likuje nad svim što se događa i govor Kendalu kako je sretna jer će se istina napokon saznati. 

Kendal joj prijeti i govori kako ona sama priziva smrt i da ga se treba paziti. Prepričavajući Kasimu što se dogodilo između nje i Kendala, Ozlem je rekla kako je Narin ranila Ebru i to je načula Ada. Sva izvan sebe, Ada počinje vikati, plakati i okrivljavati cijeli konak da su dvolični i bezobrazni jer su skrivali istinu od nje i Maje. Jutro nakon što je saznala, Ada odlazi u policiju želeći vidjeti Narin, no Oguz joj to ne dozvoljava. Na izmaku snaga i strpljenja, okružene lažima i dvoličnim ljudima, Maja i Ada skupljaju svu snagu kako bi vesele dočekale buđenje majke i kako bi utješile malenoga Ruzgara. Sve ovo posebice teško je za Barana koji je rastrgan između sestara i Narin. Pokušava shvatiti razlog počinjenja zločina prema Ebru i jedino što želi jeste završetak ove noćne more. Ipak, za predivne sestre nazire se kraj tuge nakon što njihova majka po prvi puta na kratko otvori oči.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • hende007 06.05.2015.

    Ovaj Ozlem je neki negativan lik, a Maja i Ada su super jer tješe malenoga Ruzgara. inače serija je vrh :)

  • pobitsve_1 06.05.2015.

    ja još sebi nisan doša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare