To je to što me zanima!

Svi su ludi za Ivanom Knoll. Ona hvali Katar, a sada joj posvećuju i stihove: 'Pa i Neymar lije suze'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tijekom SP u Katru, Knoll, je stekla veliku popularnost. Plijenila je pažnju na tribinama, mnogi su joj prilazili kako bi se fotografirali s njom, a sada joj brojni posvećuju stihove
Vidi originalni članak

Ivana Knoll (30) zaludila je cijeli svijet na SP u Katru. Svakodnevno su joj rasle brojke na društvenim mrežama, a sada sportski svijet žaluje za njom. Mnogi joj sada posvećuju i stihove.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ona umiruje bol i čeka da zabiješ gol. Ivana Knoll, Ivana Knoll. Tribinama donosi sunce...Kockica po kockica i sve joj dobro stoje...Čak i Neymar lije prave muške suze - pjeva bend 'ToJeTo'.

Ranije je vatrena navijačica inspirirala i Lovca iz 'Potjere', Deana Kotigu pa je na društvenoj mreži Instagram podijelio svoju autorsku izvedbu. 

- Ivana Knoll ti si moj idol, samo navijaj glasno zavijaj, lijevo, desno, vrti, maši da otiđu naprijed naši, moja hvala ide tebi, a ti tamo svih pozdravi - pjevao je Kotiga vjernoj navijačici naše reprezentacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dean Kotiga (@deankotigaofficial)

Knoll svoje oduševljenje Katrom ne skriva. Na društvenim mrežama sada se zahvaljuje na gostoprimstvu domaćina SP.

- KATAR HVALA! Bilo je to najbolje Svjetsko prvenstvo! Srce mi je puno i tako sam ponosan što smo pokazali svijetu da svi prihvaćamo različite kulture, religije i način života! Toliko nacija na jednom mjestu, velika obitelj SP! Volim vas i vidimo se uskoro - napisala je Knoll ispod objave na društvenoj mreži.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Beatrixx 21.12.2022.

    E sad neka netko kaze da je Qatar zemlja di su zene obespravljene.. sada vidite da uopce nisu zatucani i da su ok zemlja. Nego, navijacica? Mozete vi to gurati koliko hocete, ali ne prolazi..

  • 21.12.2022.

    Ono kad ti hr. seoski bend posveti pjesmu . Ali napravis promociju kao da je to iz sela u Katru🤭

  • eka mala 21.12.2022.

    Hvala Bogu da je to gotovo,nadam se da je nećemo više vidjeti,dosadni ste s njom!Do slijedećeg prvenstva!Strašno,čime se sve ljudi bave u današnje vrijeme!

Komentiraj...
Vidi sve komentare