To je to što me zanima!

Svi su u njih gledali: Nećakinje princeze Diane zablistale su na premijeri 'Top Guna' u Cannesu

Ona je bila nevjerojatno topla, majčinska i puna ljubavi. Uvijek se trudila povezati se s nama kao djecom i imala je talent čitanja dječjih srca, ispričale su blizanke ranije
Vidi originalni članak

Baš kao i princeza Diana prije 35 godina, kćeri njezinog brata Charlesa Spencera (58), 29-godišnje blizanke Amelia i Eliza plijenile su pažnju u glamuroznim izdanjima na Cannes Film Festivalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sestre su se modno uskladile u crnim toaletama za premijeru filma 'Top Gun: Maverick'.  Amelia se odlučila za haljinu na jedno rame, a cjelokupni izgled je naglasila zelenim dijamantnim naušnicama. Eliza je izabrala haljinu s perlicama.

Princeza Diana prošetala je crvenim tepihom filmskog festivala kada je imala 26 godina. Naravno, pratnja joj je bio princ Charles.

OPSJEDNUTA JE S KRALJEVSKOM OBITELJI Lily Collins otkrila: 'Poklonila sam buket Lady Di, a princa Charlesa sam gađala igračkom'

Blizanke su imale samo pet godina kada je princeza Diana tragično umrla. 

- Oduvijek smo je poznavali samo kao našu tetu. Odrastajući u Južnoj Africi, stvarno sam imao vrlo malo pojma koliko je značajna u svijetu dok nisam bio puno stariji, rekla je Eliza ranije.

- Ona je bila nevjerojatno topla, majčinska i puna ljubavi. Uvijek se trudila povezati se s nama kao djecom i imala je talent čitanja dječjih srca - dodala je.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 21.05.2022.

    Haljine su top, apsolutno.

  • 21.05.2022.

    ona je bila naj naj!

  • pocetnik 21.05.2022.

    jeli zvao zeleni i pitao zasto nisu haljine u ukrajinskim bojama zastave..ili ce i on doci na zatvaranje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare