To je to što me zanima!

'Svi znamo da je John Travolta homoseksualac, nije nas briga'

Glumica Carrie Fisher osvrnula se na glasine da se John Travolta seksa s muškarcima u saunama. Rekla je da svi znaju da je glumac ustvari homoseksualac
Vidi originalni članak

- Svi znamo da je John Travolta homoseksualac, no nije nas briga. Žao mi je ako se on zbog toga ne osjeća ugodno. Privlači se još veća pažnja na tu vijest kad je o tome zabranjeno pisati - rekla je spisateljica i glumica Carrie Fisher (54) u intervjuu za časopis 'The Advocate'.

Nakon što je jedan portal objavio da se John Travolta seksa s muškarcima u saunama u Los Angelesu Carrrie, koja je glumila princezu Leiju u 'Star Warsu' rekla je da svi znaju da je Travolta zapravo homoseksualac. Johnovi odvjetnici zatražili su odmah od portala da članak nestane s interneta, a glumac je 'poludio' zbog objavljenog teksta. 

- Upoznao sam Johna 1998. godine. Već je bio u braku s Kelly Preston. Mislim da je njihov brak samo maska jer Travolta voli muškarce. Nekoliko puta je i mene zvao - rekao je u rujnu Robert Randolph. Glumčev navodni poznanik tvrdi da je nekoliko puta bio svjedok Travoltinih  provoda s dečkima u kupalištima i toplicama za homoseksualce u okolici Los Angelesa.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vahaaaaa 12.12.2010.

    .-.-.Najsigurniji parovi – uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

Komentiraj...
Vidi sve komentare