To je to što me zanima!

Sviđa joj se: Monica Bellucci dolazi u 'napast' uz D. Craiga

Talijanska glumica je najstarija Bond djevojka do sada. S kolegom, Danielom Craigom, ima seksi scena u kojima je, kaže, uživala jer joj je glumac vrlo privlačan
Vidi originalni članak

Umirem od treme svaki put kad moram biti intimna s kolegom pred kamerama, ali s Danielom nisam imala takvih problema. Toliko je zgodan i pristupačan da se uopće nisam osjećala kao da glumim, kaže Monica Bellucci (51).

Talijanska ljepotica, koju smo gledali u holivudskim hitovima 'The Matrix Reloaded', 'The Matrix Revolutions' i 'Pasija', postala je najstarija Bondova djevojka u filmu 'Spectre'. Legendarni tajni agent je dosad zavodio 20-godišnjakinje, a nastarija glumica bila je Honor Blackman, koja je u ulozi Pussy Galore u 'Goldfingeru' iz 1964. imala 38 godina.

- Bond je pogrešno shvaćen od većine ljudi, čak i od glumca koji ga glumi. Uopće ne doživljavam kao usamljenog seksistički nastrojenog lika. To što nije vjeran nije nimalo čudno. Teško je pronaći srodnu dušu s kvalitetama koje odgovaraju pojedincu - kaže Bellucci. Dodaje da bi i njoj bilo teško biti vjerna kad bi je u napast doveo zgodni muškarac poput Daniela Craiga (47). 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Wrazica. 10.11.2015.

    Seksi scena koja traje mozda 15 - tak sekundi. Monikina uloga u filmu me "razocarala" jer je u filmu prisutna svega 5 min. :/ A "seksi" scena je nakon sto je dosla sa sprovoda svoga muza :o

  • Almighty 13.10.2015.

    Privlačan.... Pa što sam ja onda u pi tri ? Mene bi pojela ko Toblerone, polomila bi me, komadić po komadić.

  • CikaFajer 13.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare