To je to što me zanima!

Sviđa se baš svima: Supruga hvalila sat Tomislava Bralića

Obitelji Tomislava Bralića WTI crni model jako se svidio. Pjevač ga jedva čeka pokazati na festivalima. Pjevač je svoj novi sat nosio i na CMC festivalu
Vidi originalni članak

Crni model WTI sata nabavit ću i svojem prijatelju Tediju Spalatu. Svakako ću ga nositi i na skorašnjem Splitskom festivalu, kao i privatno, kaže Tomislav Bralić (46) iz klape Intrade.

Lani su Bralić i Tedi Spalato (61), s kojim surađuje već desetak godina, za Splitski festival napravili pjesmu “Cviće”, a ove godine pjevaju “Sve dok bura dere”. Sat se svidio i njegovoj mnogobrojnoj obitelji. Roditelji su lani slavili 60 godina braka, a imaju desetero djece i 39 unuka.

- Imamo veliki dvor u kojemu se svaku večer okupimo, pjevamo, smijemo, svađamo... Zato ovako dobro i pjevamo, naučio sam to u dvoru od matere i oca - rekao je Bralić. Pjevač je svoj novi sat nosio i na nedavnom CMC festivalu gdje je pjevao novi hit “Zalutali pogled”.

- Pjesma je malo brža i vesela. Prilagodili smo je klapskom pjevanju, a podsjetila me je na trenutak kad sam upoznao suprugu. Svatko pamti taj jedan zalutali pogled, trenutak kad ugledaš ženu s kojom ćeš biti cijeli život. I sve je u tom pogledu. U braku smo 21 godinu i jako se volimo, ja pjevam njoj, ona meni. Zato mi puno znači što je i ona nahvalila moj novi sat - kaže Bralić.

Novi WTI modeli muških satova mogu se kupiti samo uz tjednik Express po iznimno povoljnoj cijeni od 79,90 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Eva B. 25.06.2015.

    Eeee moj tonci sad si mi paa u ocima

  • volim hrvatsku 24.06.2015.

    Ajme, Tome, bem mu miša, pa šta i ti?

  • bbbdado 24.06.2015.

    Tomislave , čuvaj ga i pazi na njega ko oko u glavi , nešto se šuška da je ona zločesta banda Pink Pantera (francuski ogranak) bacila oko baš na tvoj sat Oprez

Komentiraj...
Vidi sve komentare