To je to što me zanima!

Svidio mu se: Thompson je žuti sat zadržao samo za sebe

RAZVESELIO DJECU Thompsonu i obitelji svidjeli su se vedri silikonski satovi koji mogu i pod vodu. Lijepim satovima posebno se raduju Perkovićeva djeca
Vidi originalni članak

Rado ću nositi ove satove ako ostane koji primjerak. Sviđaju se, naime, i mojoj djeci, pa su ih već međusobno podijelili, smije se Marko Perković Thompson (49).

Pjevač se rado fotografirao sa silikonskim satovima vedrih boja. Dočepao se žutog primjerka koji je nosio i na festivalu “Melodije hrvatskog juga - Opuzen 2015.”. Tamo je dobio nagradu za doprinos hrvatskoj glazbenoj kulturi i promicanje hrvatske domoljubne pjesme.

Lijepim satovima vedrih boja posebno se raduju Perkovićeva djeca. Vodootporni su pa će s njima moći skakati u more. Thompson kaže kako im prijatelji već govore da imaju lijepe satove. Pjevaču je, kaže, svejedno koji će mu model djeca ostaviti jer svaki je model na svoj način atraktivan.

- Nisam baš ja od mode. Imam nekoliko odjevnih predmeta koje volim nositi i to je to. Bit će dobro koji god primjerak mi djeca ostave – kaže Marko.

Silikonski satovi mogu se kupiti uz tjednik Express po jedinstvenoj cijeni od 49,99 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • netkoinesto 15.08.2015.

    Stvarno su super...imam takav i pre dobri su...

  • Eva B. 14.08.2015.

    Hahahahahahaha eeee sad ce sigurno porast kupnja al da i ovi padne na to reklamiranje nikad nebi rekla hahahahahaha

  • HrvatskiVitez_2 14.08.2015.

    tony stark ako nisi srbin onda si komunist

Komentiraj...
Vidi sve komentare