To je to što me zanima!

Svidjelo joj se: Denise Welch pokazuje grudi gdje god stigne

Denise Welch u 'Celebrity Big Brotheru' bez grudnjaka je ušla u kadu s Frankiejem Cocozzom (19). Vjerojatno misli da su joj grudi privlačne pa ih i dalje pokazuje
Vidi originalni članak

Natjecala se s bujnim Playboyevim zečicama i zgodnim mladićima i sve ih pobijedila u 'Celebrity Big Brotheru'. Denise Welch (53) dokazala je da godine nisu važne, a u pobjedi joj je možda pomoglo i to što je nekoliko puta tijekom showa pokazala grudi. 

Pokazivanje oblina očito joj se dopalo pa je s navikom koju je stekla u showu nastavila i nakon izlaska iz BB kuće. Denise je krenula u kupnju kako bi nabavila sve potrebno za proslavu 60. rođendana njena supruga Tima Healyja. Paparazzi su je pratili u stopu pa ih je odlučila 'počastiti'. Stala je ispred izloga jedne trgovine i podigla majicu te im pokazala grudnjak. Nakon toga prošetala je sa suprugom i otišli su na piće. 

Ni jedan ni drugi nisu bili uznemireni zbog članka objavljenog u Sunday Mirroru čija je tema bila Deniseina osmomjesečna afera s organizatorom zabava. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Say_No_to_Ero 31.01.2012.

    Fuj krave. Zaista, odbojno..

  • komentator s marsa 30.01.2012.

    de ovo je užas, svi seremo sto su clanci pisani zbog sisa nekih sponzoruša i pjevaljki a onda poću pisati o sisama neke babe?!?!?!?!

  • Samy_1 30.01.2012.

    kaze se "komad budale", ali izgleda da je ona od vise komada budale sastavljena

Komentiraj...
Vidi sve komentare