To je to što me zanima!

Svijet mjehurića i brazilskih koktela 23. svibnja u DrinX-u

Gostima kluba DrinX hostese će u subotu na ulazu podijeliti bočice mjehurića za puhanje pa će tako i mjehurići te balončići letjeti po klubu u house i r'n'b ritmovima
Vidi originalni članak

Nakon 'Veselog petka' DJ-a Saše Šoštarića, u klubu DrinX slijedi još veselija subota. 'Gradska predigra' predstavlja 23. svibnja 'House of Bubbles', programsku poslasticu uz posebnog gosta, DJ-a Claudia Madirazzu, na kojoj će DrinX postati kuća mjehurića i brazilskih koktela. 

Gostima kluba hostese će na ulazu podijeliti bočice mjehurića za puhanje, pa će tako i mjehurići i balončići letjeti po klubu u house i r'n'b ritmovima. 

Poseban gost večeri biti će sjajan DJ Claudio Madirazza, poznat po rezidencijama na Zrću u Papayi (2009) i Kalypsu (2010), te legendarnim zagrebačkim klubovima Piranha, Gjuro 2, Saloon, Posh Fantasy bar, Hemingway bar i Hollywood vanity club. Poznat je po plesnim house ritmovima bogatih vokalima, ali Claudio je jedan od najsvestranijih DJ-a, te nema glazbenog žanra koji mu je stran. 

U subotu će pod dirigentskom palicom DJ-a Claudia Madirazze mjehurići po DrinX klubu plesati u ritmovima house, deep house, r'n'b i electropop glazbe.  

Ujedno je i Ballantine's Brasil Party na kojem će atraktivne Ballantine's Brasil hostese podijeliti posebne nagrade svima koji piju ukusne koktele od tog pića. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare