To je to što me zanima!

'Svijet to vidi, a vi po tome pljujete. Eh, moji Balkanjerosi'

Britanci su, između ostalog, pisali o fotografiji koju je Lucija objavila na društvenim mrežama, a na kojoj je pokazala strije te tako ohrabrila djevojke da prihvate svoje tijelo
Vidi originalni članak

Svjetski mediji 'opasno' su se raspisali o Lucija Lugomer (24). Prva hrvatska plus size manekenka posljednjih je dana podijelila linkove raznih tekstova posvećenih njoj, a posebno ju je razveselio onaj britanskog The Suna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ljudi moji, ni ne znate što imate i čime se možete PONOSITI...Svijet vidi a vi po tome pljujete. Eh, moji Balkanjerosi - napisala je uz objavu te se tako još jednom obračunala sa svojim hejterima.

Britanci su, između ostalog, pisali o fotografiji koju je Lucija objavila na društvenim mrežama, a na kojoj je pokazala strije te tako ohrabrila djevojke da prihvate svoje tijelo.

Podsjetimo, jedan od 'skandala' ljeta koje je iza nas svakako je okršaj između Lucije i Hane Hadžiavdagić Tabaković (32).

Hani je zasmetalo što Lucija objavljuj  fotke na kojima pozira u bikinijima pa joj je javno poručila da nije 'nikakva plus size manekenka', nego da je samo 'debela i lijena'. Lugomer joj je zahvalila pa 'screenshot' objavila na svom Instagramu, a kasnije i na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 331

  • kabrit72 20.09.2017.

    ja jučer velim staroj ajme ova samo jede debela je , veli stara nije ima žena sa jačim bolkovima, pa ima al ova je i u faci i ruke noge jednostavno debela, :(((

  • Iskrena mala 20.09.2017.

    A od kud si ti majke ti mile? Iz Amerike? Evo ja jesam balkanjeros i ponosna sam na to jer kao takva imam barem malo srama i dostojanstva da ne radim ridikula od sebe.

  • svedanka 20.09.2017.

    Za mene je ponos hrvatske Rimac, ona Diana kaj je preplivala La Manche, a ne junica koja misli da je uspijesna jer je lijepa(bila deble il ne).

Komentiraj...
Vidi sve komentare