To je to što me zanima!

Svirali dok ih je čuvala policija: 'Terorizam nas neće zaustaviti'

Oni koji su se zatekli na ulicama spas su potražili u obližnjim objektima, policija je blokirala grad, a posjetitelji Bečke opere ostali su nakon koncerta u dvorani, kada je i nastao ovaj video.
Vidi originalni članak

U terorističkom napadu u Beču, koji je sinoć započeo nešto iza 20 sati ubijene su najmanje četiri osobe, a nekolicina je u kritičnom stanju. U gradu je u tim trenucima bio velik broj ljudi. 

UŽIVO: DETALJI NAPADA U BEČU IS preuzeo odgovornost za napad u Beču: Velika Britanija se boji da je sljedeća na redu...

Pred novi lockdown u koji Austrija ulazi te, naravno, prekid svih kulturnih djelatnosti u narednim tjednima, publika je pohodila i Bečku državnu operu, jedna od najpoznatijih opernih kuća na svijetu.

Oni koji su se zatekli na ulicama spas su potražili u obližnjim objektima, policija je blokirala grad, a posjetitelji Bečke opere ostali su nakon koncerta u dvorani, kada je i nastao ovaj video koji se širi društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Policija nas je osiguravala u Bečkoj državnoj operi nakon večerašnjeg koncerta. Dok smo čekali, članovi filharmonije spontano su zasvirali. Terorizam, napadi i pucnjava nikad neće zaustaviti glazbu u Beču - napisala je korisnica koja je i objavila snimku iz dvorane.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare