To je to što me zanima!

Prijetnje postale preozbiljne: Finale izbora bit će na Baliju

Protestirat ćemo protiv izbora jer je to nedopustivo, rekao je jedan od prosvjednika. Iz direkcije tvrde da će učiniti sve kako bi natjecateljice maksimalno zaštitili
Vidi originalni članak

Blještavilo i glamur izbora za Miss svijeta, koji će biti u subotu, zasjenili su prosvjedi koji traju već od početka mjeseca rujna kad su djevojke iz 131 zemlje počele stizati na pripreme. Subotnje finale iz sigurnosnih razloga premješteno je iz Jakarte na Bali. Prosvjednici su zaprijetili da će napasti sudionice natjecanja koje su opisali kao pornografsko i 'natjecanje kur**'. 

Američko veleposlanstvo u Jakarti upozorilo je na moguće opasnosti od prosvjednika. Na Baliju je utjecaj ekstremista puno manji, iako se većina njih navodno sprema doći i iz Jakarte na Bali. 

- Protestirat ćemo protiv izbora jer je to nedopustivo - rekao je jedan od prosvjednika. Članovi organizacije izbora tvrde da su uvjereni kako će policija učiniti sve da se sudionice ovog izbora maksimalno zaštiti. Zbog konzervativnog naroda, djevojke tijekom natjecanja neće nositi bikinije. 

Stanovnici najmnogoljudnije muslimanske zemlje na svijetu uvjereni su da je izbor za Miss svijeta nemoralan događaj.

- Ako se održi, sve će nas kazniti Bog - vikale su neke od prosvjednica koje su se obrušile i na medijsku kuću MNC koja će prenositi izbor. Njezin čelni čovjek pokušao je prosvjednike smiriti još početkom mjeseca. 

- Mogu vam sa sigurnošću reći da će sve što će biti prikazano na tom izboru biti u skladu s našom kulturom - rekao je Hary Tanoesoedibjo. No, prosvjednike njegov govor nije impresionirao pa su s pobunom nastavili jer, kako su rekli, žele ljudima objasniti koliko ovaj događaj ponižava žene. 

Hrvatsku će na svjetskom izboru predstavljati 18-godišnja Riječanka Lana Gržetić. 

Miss Lana je posadila stablo: Želim da dugo poživi na Baliju

Idi na 24sata

Komentari 18

  • WOMANIZER 27.09.2013.

    kad rade gluposti, organiziraju u zemljama koje nisu blagonaklone na takve stvari, ja to ne razumijem!

  • tomi07 27.09.2013.

    u zemlji gdije zene hodaju zamotane od glave do pete oni odrzavaju izbog di cure hodaju gole, koliko gl**p moras biti. kaj nisu odrzali izbor u Vatikanu. a sto se muslimana tice, oni su specifican narod i oni nebi dirali zapad da zapad ne dita njih zbog nafte, heroina i litija. tako da molim ljepo, sve je to politika. fascinantno je to kako mediji serviraju samo ubojstva pocinjena sa strane muslim... prikaži sve

  • CptNemo 27.09.2013.

    Koji muzgavci...Prvo organiziraju te "izbore" u zemljama koje su vrlo viskoko na popisima FBI, NSA i Homeland Security - kao "ne baš poželjne destinacije" , onda pristanu da misice neće nositi bikinije?!? Šta će sljedeći put biti kad šačica ovih glasnih jadnika zatraži feredže možda? Ma teraj to sve u....

Komentiraj...
Vidi sve komentare