To je to što me zanima!

'Prijatelji stari, gdje ste': Tere rasplakala beogradsku publiku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
NEMA BOJKOTA Pjevačica je u Beogradu, kao i u Novom Sadu, oduševila brojne obožavatelje. Terezu su došle podržati brojne osobe iz javnog i estradnog života
Vidi originalni članak

Tereza Kesovija (72) u nedjelju navečer oduševila je brojne obožavatelje u beogradskom Sava centru nakon 20 godina odbijanja da nastupi u Srbiji, piše srpski Alo. Kao i u Novom Sadu, pjevačica je koncert, na koji je kasnila 20 minuta, započela pjesmom 'Prijatelji stari gdje ste'. Došla ju je podržati predsjednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović, koja se rasplakala kada je Tereza počela pjevati, a koncert nisu željele propustiti ni nekadašnja Loto djevojka Suzana Mančić i bivša Miss Jugoslavije Biljana Ristić koje su joj poslale cvijeće. Iako su neki pozivali na bojkot Terezinog koncerta publika je zajedno s pjevačicom u glas pjevala njezine hitove. Nakon spektakla se zahvalila mnogobrojnoj publici na gostoprimstvu i podršci, a obožavatelji su je ispratili velikim pljeskom.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • wolfwomen 23.09.2011.

    A, nakon ovoga mogu napisati samo jedno, što nisam mislila da bih ikada napisala. Dobila si malo batina od Lop.....a, koliko si zaslužila. Poštenije su ove koje ne seru nego odu odrade koncert i vrate se. Ja neću, ja nikad, ja ne bih..itd. Jedeš vlastito goov...o. Fuj....

  • barbaboro 29.08.2011.

    Kakva "Tere" ???? Otkud vam to ??? Pratim Terezino pjevanje, ispravno: Terezino božanstveno pjevanje dugo, dugo godina, i nikada, baš nikada je nitko nije nazivao "Tere", pa nemojte ni vi. Bravo Tereza, dao ti Bog još mnogo ljeta da uživam(o) u tvom glasu. Najbolja si, te neke Rozge, Severine, Danijele, i slične, po pjevačkim ti sposobnostima ni sluškinje ne mogu biti.

  • braceseke 19.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare