To je to što me zanima!

T. Spelling: Umalo sam umrla, trebala sam prekinuti trudnoću

U dvadesetom tjednu trudnoće glumica je završila u bolnici zbog unutarnjeg krvarenja. Do kraja trudnoće morala je mirovati. Na operaciji je bila poslije poroda
Vidi originalni članak

Tijekom posljednje trudnoće Tori Spelling (39) završila je u bolnici. Tada nije bilo poznato o čemu je točno riječ, no glumica je sada odlučila progovoriti. Otkrila je da ju je četvrta trudnoća umalo ubila. Shvatila je da su problemi počeli jedno jutro kad se probudila i primjetila da krvari. Tad je bila u dvadesetom tjednu trudnoće. Kćeri Stelli samo je rekla da pozove tatu. 

Zbog unutarnjeg krvarenja u bolnici je provela deset tjedana poslije čega je morala ležati do kraja trudnoće. Liječnici su joj predlagali i da prekine trudnoću kako bi spasila svoj život. 

- Kad su mi sina Finna stavili u ruke, samo sam pomislila 'uspjeli smo, bili smo do pakla i natrag'- izjavila je glumica u intervjuu za časopis Us Weekly. 

Tri tjedna poslije poroda opet je završila u bolnici zbog posljedica carskog reza. Tad je hitno operirana. Najviše se prestrašila kad su joj rekli da bi mogla umrijeti. 

- Samo sam razmišljala o tome kako iza sebe ne mogu ostaviti svoje troje djece. Pitala sam se bi li me se sjećali, trebam li napraviti videa za njih - priča glumica koja je u braku s Deanom McDermottom  s kojim ima i sina Liama (5), kćer Stellu (4) i jednogodišnju kćer Hattie. Finna je rodila krajem kolovoza. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • eagle eye 12.10.2012.

    onak, na prvo niti ne sjedne kao osoba, ali kad promatraš malo, žena ima puno djece, lijepo obiteljski nastrojena i uspijeva voditi nekakav miran život u tom holivudskom cirkusu....

  • tajnamoja 11.10.2012.

    Koje rupetine u grudnom košu. Negledljivo.

  • LebronPetrovic 11.10.2012.

    Ona mi je bila najbolji karakter u seriji. I David je bio dobar. Ostale ne volim jer su se pravili prepametni i bahati !

Komentiraj...
Vidi sve komentare