To je to što me zanima!

Tablete s marihuanom neće za sve biti prava sreća i blagoslov

Današnja farmaceutska industrija neće prezati ni od kakvih poteza da bi se domogla najvećeg profita, ponekad i pod cijenu ljudskog života. Svi će se morati pripaziti
Vidi originalni članak

Ako ste bili obožavatelj akcijskih filmova unatrag 20 godina, sigurno ste uspjeli pogledati i djela Nasha Edgertona. Ovaj kaskader počeo je s radom početkom 90-ih, a iskazao se svojim umijećem u ratnom filmu 'Tanka crvena linija'.

S vremenom je Edgerton nastupio i u 'Matrixu', 'Nemogućoj misiji' (šesti dio franšize nam dolazi ovog ljeta) te mnogim drugim poznatim filmovima. Ali takav rad s vremenom zamori čovjeka, pa se kaskader prebacio u redateljsku stolicu.

MARY POPPINS DOLAZI Vratila nam se: Legendarna će dadilja još jednom ići u akciju

Njegov prvi film, 'The Square', ostavio je dobar dojam gdje god je gledan, ali nije dobio širu distribuciju. Najnoviji Edgertonov film, 'Gringo', nije upao u tu zamku.

U filmu pratimo mirnog izvršnog direktora farmaceutske tvrtke Harolda Soyinku (David Oyelowo). Iako ga posao cijelo vrijeme drži u uredu, primoran je krenuti na poslovni put iz Chicaga u Meksiko sa svojim nemilosrdnim šefovima, Richardom (Joel Edgerton, redateljev brat) i Elaine (Charlize Theron).

Haroldova tvrtka razvila je marihuanu u tableti, a njihova tvornica u Meksiku treba početi s proizvodnjom. Sam Harold odabran je kao donositelj tajnovite formule. Nedugo po dolasku u Meksiko, Harold će biti otet, jer se u priču upleo meksički vođa kartela, 'The Black Panther' (nije povezan s likom iz Marvelovog filma).

Pogledajte video

U glavnim ulogama u filmu 'Gringo' nalaze se David Oyelowo, Charlize Theron, Amanda Seyfried te Joel Edgerton.

'Gringo', pod režijom redatelja Nasha Edgertona, a u distribuciji Blitz filma, u naša kina dolazi 23. ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare