To je to što me zanima!

Tajči boravi u Zagrebu, uskoro planira najaviti veliku turneju

NAKON 20 GODINA Pop zvijezda 1990-ih godina Tatjana Cameron Tajči došla je u Zagreb, kako piše Gloria, da bi najavila svoju skorašnju turneju 'Ludujmo s dušom'
Vidi originalni članak

Tatjana Cameron Tajči (40) trenutačno boravi u Zagrebu u kojem će najaviti svoju skorašnju turneju 'Ludujmo s dušom', piše Gloria. Pop zvijezda 90-ih godina, koja se na vrhuncu slave odselila u Ameriku, kaže da je svoj najveći hit 'Hajde da ludujemo' zadnji put pjevala na dočeku Nove godine u Hrvatskoj zajednici u Chicagu. Posljednji put u Zagrebu je nakratko bila u listopadu prošle godine jer joj je mama slavila rođendan, a prije toga posjetila ga je 2006. godine. Kaže da joj se Zagreb dosta promijenio, ali da ljudi nisu te da je i dalje bliska sa svojim prijateljima.

Tajči već 20 godina živi u Americi

Tajči je 1991. godine otišla iz Hrvatske u SAD. Povremeno se pojavljivala u mjuziklima i na televiziji u Los Angelesu gdje je upoznala Matthewa Camerona za kojeg se udala 2000. godine i s kojim danas ima tri sina. Bavi se pisanjem duhovne glazbe i nastupa u katoličkim crkvama.

Ovdje pročitajte izvorni tekst

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kikibonbon23 16.02.2011.

    hajde da ludujemo ove noci, hajde zaljubi se u moje oci!!!!:))

  • aleks_1 16.02.2011.

    ZA ONE KOJI NEZNAJU ,BOLJE PROVJERITE TAJČI JE u Americi uspjela postigla je dosta toga u muzic u kazalištu... jako je uspješna ima i svoju pro. kuču !!!!! ...došla je dabi pjevala nove stvari samo naši to nežele nego da pjeva stare stvari... ...ŽENO SAMO NAPRIJED , BRAVO TATJANA (TAJČI) !!!!!!!!

  • lacoste 16.02.2011.

    Edo Maajka bi rekao: "kad se isprazni kasa bit ćemo 4Asa!"

Komentiraj...
Vidi sve komentare