To je to što me zanima!

Tajči i suprug bili na bračnom savjetovanju: To je jako važno

Pjevačica je demantirala kuloarska šuškanja o svojoj rastavi. Kazala je kako je i u njenom braku bilo kriza, ali da su sve riješili kvalitetnom komunikacijom, piše Story
Vidi originalni članak

Tatjana Cameron Tajči (41) rekla je za Story kako je njoj i njenom suprugu Matthewu obitelj na prvom mjestu. Demantirala je da se rastaje, ali priznala je da je i u njenom braku, kao i u svakom, bilo kriza. Ipak, njih oboje jako su predani obitelji, sinovima i njima kao paru. Dok su imali poteškoća, najvažnije im je bilo pronaći način prave komunikacije. Priznala je i da brak s troje djece i napornim putovanjima nije lagan.

Zajedno sa suprugom bila je na bračnom savjetovanju te misli kako je to obavezno. Bez obzira na one parove koji imaju odličnu komunikaciju misli da je važno da bračni partneri povremeno odu na savjetovanja ili barem na neke duhovne vježbe. 

Cijeli intervju pročitajte u novom Storyju

Idi na 24sata

Komentari 18

  • jdn 28.12.2011.

    Ova će informacija bitno pomoći novom saboru da riješi mnogo toga,čim više ovakvih vijesti i to je to.

  • user_90651 28.12.2011.

    Koliko god sam je oljela dok sam bila curica, toliko me sad iritira. Nismo glupi, nismo slijepi i najbitnije, nismo manje vrijedni! Iz kojeg razloga je uopce promislila da moze napuniti dvoranu na racun stare slave? Mislila je da ce za hit Bube su u glavi Hrvati mahom vaditi novcanice od 200 kuna i gurati se sa kartom u prve redove?? Draga Tajci, mi mozda nismo u Americi kao ti, ali supljoglavi bas i nismo. Uzmi si svoje bube i ne guraj se po novinama, nebitna si!

  • mara044_1 28.12.2011.

    Stvarno mi nije jasno što se ona sada sjetila "drage joj Hrvatske". Nas zanimaju naši problemi i naš život, a ona slobodno nek pjeva po crkvama gdje su je i do sada slušali. Nama je zadnja rupa na svirali, ne znam o kakvoj ona turneji priča i koga to zanima. Pa i njeno bračno savjetovanje. Ovdje je većina presiromašna i da bi se rastajala, a kamoli da nas zanimaju njeni bračni problemi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare