To je to što me zanima!

Tajči opet u Americi: Bilo mi je lijepo na trenutak biti zvijezda

Tajči je Hrvatsku posjetila kako bi najavila svoju turneju 'Ludujmo s dušom' koja će započeti u listpadu ove godine. Prvo će održati koncert u zagrebačkoj Areni
Vidi originalni članak

Nakon što je provela tjedan dana u Hrvatskoj, Tatiana Cameron Tajči vratila se u Ameriku. O svom posjetu Hrvatskoj obavijestila je svoje obožavatelje i prijatelje putem Facebooka.

- U Cincinnatiju nakon prekrasnog tjedna u Zagrebu. Bilo je lijepo na trenutak biti 'zvijezda' - s hrpom ljudi oko mene koji su se brinuli da sve štima. Još ljepše je imati priliku podijeliti par riječi onako od srca i s dušom kroz intervjue. Ali najljepše je što se onda mogu vratiti u 'normalni'  život gdje se mogu posvetiti djeci i sitnim radostima. Šteta je samo sto sam toliko daleko... i što ne mogu u subotu do placa  - napisala je Tajči. 

Hrvatsku je posjetila kako bi najavila svoju turneju koja počinje u listopadu ove godine.S pjesmom 'Hajde da ludujemo' pobijedila je na Jugoviziji u Zadru, nakon čega je predstavljala tadašnju Jugoslaviju na Pjesmu Eurovizije u Zagrebu. Tajči je Hrvatsku napustila 1991. godine, u vrijeme svoje najveće slave. 


Idi na 24sata

Komentari 17

  • mbatinov 24.02.2011.

    a jedino ovdje i mozes biti "zvijezda",lol,tamo te poznaju samo muz i dica i nije cudo da ti nedostaje plac a da ne pricamo ono,biti Tajci ponovo,hehe,nesto je trulo u drzavi ovoj,...

  • bustedagain 24.02.2011.

    Jedino joj "plac" nedostaje....LOL

  • st11 24.02.2011.

    i ostani u svojoj dragoj Americi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare