To je to što me zanima!

Tajči se prisjetila dana svog vjenčanja: Pjevala je na stolu

Matthewovo otvoreno srce i njegova strast za životom su ono što je naših prvih 15 godina učinilo prekrasnim putovanjem, Tajči je suprugu uputila dirljivu poruku
Vidi originalni članak

Pjevačica hitova 'Bube su u glavi', 'Moj mali je opasan', 'Dvije zvjezdice' i 'Hajde da ludujemo' u četvrtak se prisjetila dana svog vjenčanja. 

Povodom 15. godišnjice braka sa suprugom Matthewom Cameronom, Tatiana Cameron Tajči (44) je na Facebooku objavila fotografije s vjenčanja. Otkrila je tako da je okupljenim gostima pjevala na stolu, a suprugu se obratila i dirljivom porukom. 

- 04. prosinca 1999 – Dan kada je naše zajedničko putovanje započelo. Matthewovo otvoreno srce, njegova neustrašivost, osjećaj za avanturu, nepogrešiva sposobnost da uvijek pronađe izlaz iz naizgled bezizlazne situacije i njegova strast za životom su ono što je naših prvih 15 godina učinilo prekrasnim putovanjem - napisala je pjevačica. 

Par zajedno ima tri sina Dante, Evana i Blaisea, a obitelj živi u Cincinnatiju. Tajči je Hrvatsku napustila 1992. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 07.12.2014.

    Sjeća li se isto što je radila ispod stola?

  • prosvijetljena 07.12.2014.

    Dovoljno bi bilo da kao dama ušeta u Hrvatsku sa svojim mužem i djecom, posjeti roditelje, rodbinu i prijatelje i da se prisjeti 92 i hitova koje je tada imala. Posao i život ima u Americi, bavi se sakralnom glazbom i to je to. Vraćanje stare slave uvijek neslavno završi (nije se ni Vice Vukov nikad više vratio na staro, sjećam se kako ga je mama hvalila a meni je bio potpuni anonimus nezanimljiv), tako je i s njom.Prošlo je vrijeme, promijenile se generacije.Ovo sa slikama na stolu je potpuno nepotrebno pa se pitam na što je mislila kad je to objavila?!?!

  • Majstor Bob 06.12.2014.

    Da je prava Hrvatica ostalabi ona tu a ne ode pa se vrati jer misli da ce napravit karijeru i kad vidi da nejde to tako.onda ko vas je... hrvatski narode odo ja u Ameriku

Komentiraj...
Vidi sve komentare