To je to što me zanima!

'Tajna sretnog braka je dobra svađa barem jednom mjesečno'

Iva je za Cover Style otkrila što misli o stereotipima koje se vežu za supruge uspješnih sportaša te planira li svoju četveročlanu obitelj proširiti za još jednog člana
Vidi originalni članak

Lijepa Iva Alilović, supruga jednog od naših najboljih rukometnih vratara Mirka Alilovića toplinu i sigurnost obiteljskog gnijezda za svoju četveročlanu obitelj svila je u Mađarskoj gdje Mirko igra za klub rukometni Veszprém.

Ljubavna priča ovog skladnog para okrunjena je brakom prije sedam godina a u njemu su postali roditelji dvoje prekrasnih sinova koji će u kolovozu proslaviti rođendane; Mato četvrti, a Ivan šesti.

Iako mnogi zavide lifestyleu supruga profesionalnog sportaša, ova iskrena ljepotica britkog jezika i odličnog smisla za humor, u posve otvorenom intervjuu za Cover demistificirala je stereotipe koji se bespoštedno lijepe za žene koje su svoje živote podredile suprugovoj karijeri. Koja je slatka tajna njezinog skladnog odnosa sa suprugom, kako održava strast u braku i koje su njezine male beauty tajne pročitajte u posve otvorenom intervjuu s ovom damom apsolutno neodoljivog šarma.

Cijeli intervju pročitajte na cover.style/hr/.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • naomi-1 16.08.2017.

    Mislio je da je sretan s onda se je oženio

  • žaba davi rodu 13.08.2017.

    Brak je prvi korak do rastave nacinom kojim ona razmislja Da je potrebna i svađa u braku taj savjet neka ona ostavi za neke druge osobe slične poput nje

  • StapickoKasika 12.08.2017.

    Vorijeva je zgodnija samo se čudno oblači.

Komentiraj...
Vidi sve komentare