To je to što me zanima!

Tajni dnevnici: Hoffman pisao o borbi s drogom i o ljubavnici

Neki dijelovi dnevnika napisani su dok je prošle godine boravio na rehabilitaciji zbog ovisnosti o heroinu. Rukopis mu počinje čitljivo, no pred kraj je teško razumljiv
Vidi originalni članak

Policija je poslije smrti Philipa Seymoura Hoffmana pretražila stan u kojem je i pronađen mrtav. Tijekom istrage nađena su dva mala dnevnika u kojima je glumac pisao o načinima na koje je nabavljao drogu, o borbi s ovisnosti te o sastancima s ostalim ovisnicima. 

Neki dijelovi dnevnika napisani su dok je prošle godine boravio na rehabilitaciji zbog ovisnosti o heroinu. Osim o problemima s drogom, u dnevnicima je pisao kako se ne može odlučiti između veze s dugogodišnjom djevojkom Mimi O'Donnell i drugom ženom. 

Imao je ljubavnicu?

Pretpostavlja se da je  afera utjecala na Miminu odluku o izbacivanju Philipa iz njihovog doma tri mjeseca ranije. 

Mimi nije htjela da Philip bude blizu njihovo troje djece, dvije kćeri i sina, dok konzumira droge. Par je zajedno bio 15 godina. 

Rukopis mu je trebalo dešifrirati

Dnevnike je pisao mjesecima prije svoje smrti, a u policijskom izvješću piše da je  glumac tekst započinjao s jasnim rukopisom koji bi pred kraj teksta bilo nemoguće pročitati. 

Poslije njegove smrti u njegovom stanu pronađeno je 50 vrećica heroina i hrpa lijekova. Hoffman se počeo drogirati na fakultetu, ali bio je čist 23 godine dok opet nije posrnuo 2012.. Uzrok smrti glumca je predoziranje heroinom. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • adeodatus 13.02.2014.

    ...tekst započinjao s jasnim rukopisom koji bi pred kraj teksta bilo nemoguće pročitati.....Isto kao i ovaj clanak.

  • Fefferon 12.02.2014.

    A di je onaj sta je pisao da mu je ljubavnik...ajmo veliki istrazivaci 24 sata...umirem od znatizelje...ili ne! ;)

  • medeki 12.02.2014.

    Imao je sve, baš sve...Mimi je bombon, troje djece, karijeru...odabrao je najgore :(((

Komentiraj...
Vidi sve komentare