To je to što me zanima!

Tajnovite Renata Sopek i Lana Klingor se zaručile?

Bivša pjevačica grupe E.T. i voditeljica s RTL-a svoj privatni život drže podalje od medija. No, na ruci i Renate i Lane sjaje se prsteni. Zaručnički?
Vidi originalni članak

Renata Sopek (30) ne voli pričati o privatnom životu. Voditeljica je u vezi sa Sergejem Bijelićem oko tri godine. On se zbog nje preselio u Zagreb. Nedavno je otkrila kako još ne razmišlja o vjenčanju iako je u ozbiljnoj vezi. No, na zagrebačkoj špici Stars ju je snimio sa prstenom na ruci. Šuška se kako je zaručnički. Renata je za Net. hr. ispričala kako joj je smiješno da se raspravlja o njenom prstenu na ruci jer nema ništa novoga za reći. Ona nije jedina koja ne voli da se o njenoj privatnosti piše po medijima. Pjevačica Lana Klingor (29) svoju budućnost sa slovenskim poduzetnikom i manekenom Samom Samobolom ne želi otkriti. No i na njenoj ruci sjaji prsten. Lana je priznala da još prije godinu dana rekla da je zaručena i da neće komentirati svaku fotografiju na kojoj nosi prsten.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • karter 21.10.2009.

    Najbolje da se njih dvije zaruče! Jedna ima već dijete sama, znači, ne moraju se brinuti oko razmnožavanja, samo zdrav životinjski seks! I vjerujem da bi to bilo dobro. Vi ne?

  • mateja_20 21.10.2009.

    i na mojoj ruci je prsten jedini problem je u tome sto bas ne blista jer je vec star. sutra to na naslovnu,pliz!????? tnx

  • bumsplit 21.10.2009.

    od obicnog domacina u jednom splitskom disku do buduceg muza Renate....cudni su putevi uspjeha!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare