To je to što me zanima!

Tako je slađe: Domaće slavne dame koje vole mlađe dečke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jelena Rozga ljubi 9 godina mlađeg Stjepana Hausera, a Severinu je osvojio 15 godina mlađi Igor Kojić. No one nisu jedine zvijezde čiji je moto 'mlađe je slađe'
Vidi originalni članak

Baš poput holivudskih diva, i domaće ljepotice nerijetko padnu na šarm (puno) mlađih muškaraca.

Posljednja na domaćoj estradnoj sceni kojoj se to dogodilo je Jelena Rozga (38) koja je 'pala' na 29-godišnjog violončelista iz 2Cellosa, Stjepana Hausera . Svoju su vezu obznanili tek nedavno, a upoznali su se u Ljubljani nakon koncerta 2Cellosa. Jelena je i ranije isticala u intervjuima da voli mlađe muškarce te da joj godine ništa ne predstavljaju.

Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

POGLEDAJTE VIDEO: Dame koje ljube mlađe dečke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najpoznatiji par s većom razlikom u godinama je svakako onaj kojeg čine Severina (43) i Igor Kojić (28). Severinu nimalo ne brine tolika razlika u godinama, jer ona sama, kako kaže, 'nekako teško odrasta'. Za svoju vezu s mlađahnim muškarcem, Seve je rekla samo da je 'život igra'.

Instagram

Poduzetnica i bivša manekenka Tatjana Dragović (36), nakon razvoda s Goranom Ivaniševićem, sreću je pronašla u naručju manekena Vlahe Arbulića ( 24). Tatjana je krajem 2014. godine rodila njihovu prvu kćer, djevojčicu Luce.

Grgur Žučko/Pixsell

Glumica Nina Violić (43) u vezi je s 19 godina mlađim beogradskim glumcem Milanom Marićem . Upoznali su se kada je Nina u Beogradu igrala u predstavi 'Kako smo preživjele'.

Žarko Bašić/PIXSELL

Snježana Mehun (45) razvela se od osam godina mlađeg poduzetnika Mihaela Galekovića , a utjehu je pronašla u 18 godina mlađem Marku Šimiću , nogometašu koji je, navodno, imao aferu s Tatjanom Dragović.

Davor Višnjić/Pixsell

Eciju Ivušić (28) navodno je osvojio maneken Petar Puškarić (22) kojeg je upoznala nakon jedne modne revije. Iako to nikada nije priznala, Ecija je viđena u njegovom društvu i izgledali su vrlo blisko.

Instagram

Još davnih dana, Lana Jurčević (30) pokazala je da preferira mlađe muškarce. Bila je u vezi s dvije godine mlađim PR stručnjakom, Lovrom Krčarom iz Varaždina, koji je, navodno, bio i s Frankom Batelić. Prije pet godina, Lana je ljubila i 6 godina mlađeg Fabijana Marića, a 2009. godine, kada su joj bile 24 godine, bila je u vezi s gimnazijalcem Janom Jeričem .

Instagram

Vanja Mamić (43) je godinu dana bila u vezi s 10 godina mlađim dubrovačkim poduzetnikom Stijepom Pepom Carem (33). Navodno su prekinuli prije ovoga ljeta, kojeg su proveli odvojeno.

Goran Jakuš/Pixsell/DUD
Idi na 24sata

Komentari 74

  • ultrasica 29.08.2015.

    meni se nekako cini da i meni je mladje slade..al moj ima 17

  • varešak 29.08.2015.

    Slavne dame,počemu,možda po ljubanim avanturama i naslikavanju ?

  • tjterica 28.08.2015.

    Ma misle da su đekice kad su starije pa da imaju sta mulcima pokazat,..

Komentiraj...
Vidi sve komentare