To je to što me zanima!

Tako to radi J. Lo. : U kratkoj haljini pokazala savršene noge

U televizijskom showu gostovala je u pripijenoj haljini boje kože u koja je savršeno naglasila njene obline. Kad je prekrižila noge, u studiju je na trenutak nastao muk
Vidi originalni članak

U showu Jimmyja Kimmela pričala je o filmu 'Parker' u kojem glumi s markantnim Jasonom Stathamom, no čak je i sam voditelj imao problema s koncentracijom dok je pričala budući da je u studio došla u jako seksi izdanju. 

Jennifer Lopez (43) na sebi je imala pripijenu haljinu boje kože u koja je savršeno naglasila njene obline. Kad je sjela i prekrižila noge, u studiju je na trenutak nastao potpuni muk. Pjevačica kaže kako je za njenu ljepotu zaslužna disciplina. Nikad nije pušila cigarete, alkohol gotovo nikad ne pije, a uz to redovito vježba i nastoji što zdravije jesti. 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • saradva 22.01.2013.

    jedna od najljepsih zena svijeta. samo se ne slazem da su joj noge savrsene,nekak su listovi pretanki.

  • luna_park 21.01.2013.

    otkad san počela vježbati daleko više poštujen ove tete iz hollywooda, koja muka, a tek mi je 28 god, a ona izgleda bolje do mene sa 40 i kusur.

  • LI LO 21.01.2013.

    Ovako ide: Muškarci su ljubomorni na ono što nemaju,a žene su ljubomorne na ono što imaju druge žene....Sa 42 godine žena izgleda više nego odlično..jako lijepe crte lica,stvarno jedna prekrasna žena,ja koja sam mršava i visoka od nje imam više celulita...tipična ženska zavist :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare